Turkcell Superonline vs Vodafone

Claures

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, TurkNet operatörünü kullanmaktayım ve son zamanlarda hiç memnun değilim. Diğer operatörlere geçmeye karar verdim ve ısrarla herkes Turkcell Superonline'ı önerdi. Bana ilk 12 ay 110₺, sonraki 12 ay ise 120₺ teklif ettiler 35Mbps internet için. Fakat Vodafone 110₺'ye 100Mbps hızında internet vermekte ve aradaki fark büyük. Hangisini tercih etmeliyim, neden?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, TurkNet operatörünü kullanmaktayım ve son zamanlarda hiç memnun değilim. Diğer operatörlere geçmeye karar verdim ve ısrarla herkes Turkcell Superonline'ı önerdi. Bana ilk 12 ay 110₺, sonraki 12 ay ise 120₺ teklif ettiler 35Mbps internet için. Fakat Vodafone 110₺'ye 100Mbps hızında internet vermekte ve aradaki fark büyük. Hangisini tercih etmeliyim, neden? LoL oyununda 45 ping alıyorum sabit ve canımı sıkıyor. Çünkü bazı yayıncılar West sunucusunda 45 ping alıyorken benim kendi ülkemde bu pingle oynamam hiç hoşuma gitmiyor :D

Vodafone aman diyeyim.

Merhaba arkadaşlar, TurkNet operatörünü kullanmaktayım ve son zamanlarda hiç memnun değilim. Diğer operatörlere geçmeye karar verdim ve ısrarla herkes Turkcell Superonline'ı önerdi. Bana ilk 12 ay 110₺, sonraki 12 ay ise 120₺ teklif ettiler 35Mbps internet için. Fakat Vodafone 110₺'ye 100Mbps hızında internet vermekte ve aradaki fark büyük. Hangisini tercih etmeliyim, neden? LoL oyununda 45 ping alıyorum sabit ve canımı sıkıyor. Çünkü bazı yayıncılar West sunucusunda 45 ping alıyorken benim kendi ülkemde bu pingle oynamam hiç hoşuma gitmiyor :D
ComNet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı