Ulan sokakta her önüme çıkandan 250 TL dilensem şu kadar rezilliğe düşmem.Turkcell'e göre hız değerlerimde bir problem yokmuş.Merhaba yazsam "250 TL karşılığı ekip yollarız" diye cevap geleceğinden o kadar eminim ki...
Eki Görüntüle 1832219
Eki Görüntüle 1832208
Turkcell'e göre hız değerlerimde bir problem yokmuş.merhaba yazsam "250 TL karşılığı ekip yollarız" diye cevap geleceğinden o kadar eminim ki...
Eki Görüntüle 1832219
Eki Görüntüle 1832208
Sistemden bakıyorum herhangi bir rezillik göremedim. 250 TL karşılığı ekip yollayabiliriz.Ulan sokakta her önüme çıkandan 250 TL dilensem şu kadar rezilliğe düşmem.
Yaptım. Her türlü senaryoyu, durumu denedim. Benimle alakalı bir sorun değil ama Turkcell kabul eder mi? Sanmıyorum.@Jumrow, yönlendirici ve işletim sistemi üzerinden izleme yaptınız mı?
0.12 Mbps'nin normal olduğunu sanırım internetin ilk çıktığı zamanlara göre söylüyorlar. Ortalama bir değermişSistemden bakıyorum herhangi bir rezillik göremedim. 250 TL karşılığı ekip yollayabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.