Çözüldü Turkcell Superonline ZTE H3600 V9: SSL, Sertifika Hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akinsky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen ay Turkcell Superonline'a geçiş yaptım. Yaklaşık son 1 haftadır sürekli sertifika sorunları yaşıyorum, ekte resimler:

Normal kullanımda bir anda Mail uygulamasının böyle bir hata çıkarması.

Speedtest gibi basit sitelere erişimin terminalden bile yapılamaması.

youtube.com a girmeye çalışırken bile karşıma çıkan hata:

Bunları çözümlemek için şunları yaptım:
  • Her türlü DNS değiştirdim (1.1.1.1, 8.8.8.8, 1.0.0.1, 8.8.4.4)
  • Modem güvenlik duvarını kapattım
  • Modeme baştan sona fabrika ayarı attım

Fakat hiçbir şekilde çözümlenmedi, DNS değiştirince 5-10 dakika sıkıntı yokmuş gibi yapsa da sonra geri geliyor. Sonra internette araştırdım meğersem birçok kişi de aynı sıkıntıyı yaşıyor ve kullandıkları modem aynı, gene Turkcell.

Şikayetvar linkleri:

Gördüğüm kadarıyla Turkcelli arasam benden ya ücret talep edecekler, ya sıkıntın yok diyecekler, ya da aynı modemi yenisi ile değiştirecek ve bana gene sıkıntı çıkartacaklar.

Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Bir şekilde bunu kendim çözebilir miyim?

Teşekkürler

Turkcell Superonline'ı aradım ve modemi değiştirmeye geldiler, yeni modem takıldı, yeni modemde de sıkıntı devam ediyor.

Son düzenleme:
Hocam sorun çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü bilgi verir misin? Aynı hatayı yaşıyorum rastgele yerlerde SSL hatası veriyor devlet siteleri dahil.

Hocam sorun çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü bilgi verir misin? Aynı hatayı yaşıyorum rastgele yerlerde SSL hatası veriyor devlet siteleri dahil.
Kendiliğinden çözüldü hocam, ben bir şey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…