Turkcell Superonline'da DNS değiştirilmesine rağmen Discord'a girmiyor

"Is Proxy Set" kısmını nasıl yes yaptınız acaba?

Setledim ama benim internet hızımı çok düşürdü mümkünse diğer ayarlarınızı da atar mısınız?

Son düzenleme:

Setledim ama benim internet hızımı çok düşürdü mümkünse diğer ayarlarınızı da atar mısınız?
Bağlantı adımlarını tek tek nasıl yaptığımı anlatayım, program karışık ben de tam olarak bilmiyorum

1- Check kısmına gelip ''Use custom servers''i seçiyoruz,
2- Connect kısmında ''Connect to working servers'' ayarı olduğu gibi kalıyor ve aşağıda Connect yazısına basıyoruz. Ardından;
3- Set DNS kısmında soldaki Kutucuğu ''Ethernet'' olarak seçiyoruz ve aşağıdaki Set DNS yazısına basıyoruz.
4- Share + Bypass DPI kısmında ise hiç bir şeye ellemeyin. Alttaki Start Proxy yazısına basın, bir kaç saniye içinde otomatik devreye giriyor. Ardından hemen yanında bulunan Set Proxy butonuna basın.
5- GoodbyeDPI kısmında ise altta bulunan Activate yazısına tıklıyoruz ve bitiyor.

Diğer ayarlarım bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1728742656204.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 401
  • 1728743211739.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 327
  • 1728743221196.png
    60,2 KB · Görüntüleme: 199
  • 1728743233227.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 185
  • 1728743247839.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 179
  • 1728743259448.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 185
Dediklerinizi aynen uygulamama rağmen Is DNS Set No Is Proxy Set No olarak kalıyor malesef. Resimlerdeki ayarlar da birebir aynı

Arkadaşlar proxylerin interneti yavaşlatmaması için bu ayarları uygulayın o zaman hiçbir şekilde yavaşlama olmuyor. Superonline da çalışıyor ancak bunu Superonline'ın kendi modemleri fark edip komutla tekrardan engelliyorlar internet ışığı yanıp sönüyor.

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık!

Elinize sağlık fakat bende çok yavaş çalışıyor, Superonline kullanıyorum hızım 30 Mbps
Nasıl daha hızlandırabiliriz?

Son düzenleme:
Hep 30 Mbps internet kullanıyordum hocam, sen öyle dediğin için şimdi kötü hissettim, 30 gayet yeterli.

Nasıl hızlandırabiliriz deyince 100'den 30a düştü sandım. Normalde de 30 kullanıyorsanız düşmemiş demek ki. Sizin için yeterliyse hızlandırmaya da gerek yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…