Turkcell Superonline'da DNS değiştirilmesine rağmen Discord'a girmiyor

• Konuyu başlatan QTV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 21.081
"Is Proxy Set" kısmını nasıl yes yaptınız acaba?

Setledim ama benim internet hızımı çok düşürdü mümkünse diğer ayarlarınızı da atar mısınız?

Son düzenleme:

Setledim ama benim internet hızımı çok düşürdü mümkünse diğer ayarlarınızı da atar mısınız?
Bağlantı adımlarını tek tek nasıl yaptığımı anlatayım, program karışık ben de tam olarak bilmiyorum :D

1- Check kısmına gelip ''Use custom servers''i seçiyoruz,
2- Connect kısmında ''Connect to working servers'' ayarı olduğu gibi kalıyor ve aşağıda Connect yazısına basıyoruz. Ardından;
3- Set DNS kısmında soldaki Kutucuğu ''Ethernet'' olarak seçiyoruz ve aşağıdaki Set DNS yazısına basıyoruz.
4- Share + Bypass DPI kısmında ise hiç bir şeye ellemeyin. Alttaki Start Proxy yazısına basın, bir kaç saniye içinde otomatik devreye giriyor. Ardından hemen yanında bulunan Set Proxy butonuna basın.
5- GoodbyeDPI kısmında ise altta bulunan Activate yazısına tıklıyoruz ve bitiyor.

Diğer ayarlarım bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1728742656204.png
    1728742656204.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 401
  • 1728743211739.png
    1728743211739.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 327
  • 1728743221196.png
    1728743221196.png
    60,2 KB · Görüntüleme: 199
  • 1728743233227.png
    1728743233227.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 185
  • 1728743247839.png
    1728743247839.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 179
  • 1728743259448.png
    1728743259448.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 185
Bağlantı adımlarını tek tek nasıl yaptığımı anlatayım, program karışık ben de tam olarak bilmiyorum :D

2- Connect kısmında ''Connect to working servers'' ayarı olduğu gibi kalıyor ve aşağıda Connect yazısına basıyoruz. Ardından;
3- Set DNS kısmında soldaki Kutucuğu ''Ethernet'' olarak seçiyoruz ve aşağıdaki Set DNS yazısına basıyoruz.
4- Share + Bypass DPI kısmında ise hiç bir şeye ellemeyin. Alttaki Start Proxy yazısına basın, bir kaç saniye içinde otomatik devreye giriyor. Ardından hemen yanında bulunan Set Proxy butonuna basın.
5- GoodbyeDPI kısmında ise altta bulunan Activate yazısına tıklıyoruz ve bitiyor.

Dediklerinizi aynen uygulamama rağmen Is DNS Set No Is Proxy Set No olarak kalıyor malesef. Resimlerdeki ayarlar da birebir aynı :(
1728821964633.png

1- check kısmına gelip "use Custom servers"i seçiyoruz,
2- connect kısmında "connect to working servers" ayarı olduğu gibi kalıyor ve aşağıda connect yazısına basıyoruz. Ardından;
3- set DNS kısmında soldaki kutucuğu "Ethernet" olarak seçiyoruz ve aşağıdaki set DNS yazısına basıyoruz.
4- share + bypass DPI kısmında ise hiçbir şeye ellemeyin. Alttaki start proxy yazısına basın, birkaç saniye içinde otomatik devreye giriyor. Ardından hemen yanında bulunan set proxy butonuna basın.
5- goodbyedpı kısmında ise altta bulunan activate yazısına tıklıyoruz ve bitiyor.

Arkadaşlar proxylerin interneti yavaşlatmaması için bu ayarları uygulayın o zaman hiçbir şekilde yavaşlama olmuyor. Superonline da çalışıyor ancak bunu Superonline'ın kendi modemleri fark edip komutla tekrardan engelliyorlar internet ışığı yanıp sönüyor.

1728842713677.png

Son düzenleme:

Ellerinize sağlık!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı