Turkcell Superonline'den TurkNet'e geçiş yapmak

Eren Özabek

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba değerli dostlar şu anda Turkcell Superonline kullanıcısıyım sizlerden yardım isteyeceğim birkaç sorum var TurkNet'e geçmek için.
1-Superonline kapattırmadan TurkNet'e geçeceğim evime TurkNet gelip her şeyim ayarlanıp fibere geçtigimde Superonline kapattıracağım bunun bir sakıncası olur mu?
2-Bana 300TL'ye yakın cayma bedeli çıkarttılar ve bunun 240TL kadarını TurkNet karşılıyormuş. Bu nasıl olacak yani bana 240TL verecekler bende kalan 60 TL'yi mi ödeyeceğim?
3-Bana bir kod verdiler ücretsiz kurulum için o geçerli midir?
Bana detaylı bir şekilde anlatabilecek bir dost lazım şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.

1-Olmaz aynı anda evde 2 internet olabilir.
2-Sana 240TL vermeyecekler cayma bedelini kendin Superonline'a ödeyeceksin bunun yerine Türknet sana 240 TL'lik indirim yapacak. Cayma bedeli faturasını Türknet'e göndereceksin detaylı bilgiyi Türknet'ten öğren.
3-Farklı Türknet'li kişilerin sana vereceği kod ile 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsun. Kampanya hala devam ediyorsa tabi.

Merhaba değerli dostlar şu anda Turkcell Superonline kullanıcısıyım sizlerden yardım isteyeceğim birkaç sorum var TurkNet'e geçmek için.
1-Superonline kapattırmadan TurkNet'e geçeceğim evime TurkNet gelip her şeyim ayarlanıp fibere geçtigimde Superonline kapattıracağım bunun bir sakıncası olur mu?
2-Bana 300TL'ye yakın cayma bedeli çıkarttılar ve bunun 240TL kadarını TurkNet karşılıyormuş. Bu nasıl olacak yani bana 240TL verecekler bende kalan 60 TL'yi mi ödeyeceğim?
3-Bana bir kod verdiler ücretsiz kurulum için o geçerli midir?
Bana detaylı bir şekilde anlatabilecek bir dost lazım şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.
Merhabalar,

Altyapı Sorgulama ekranında hizmet görüntülüyorsanız başvuru sağlayabilirsiniz. Çıkan cayma bedelini ödeyip faturasını bize iletiyorsunuz, biz de 6 ay boyunca 240 TL'ye kadar olan tutarı faturanıza indirim olarak yansıtıyoruz. Başka Operatörden Geçiş bağlantısı üzerinden tüm detaylara erişebilirsiniz. 0 850 288 80 81 üzerinden görüşme sağlayarak size en uygun kampanya hakkında bilgi alabilir ve başvuru sağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı