Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Aralık 2012 #81 Açıkçası root etmekteki amacı bilmiyorsanız root etmenize gerek yok diyebilirim... İleri seviye kullanıcılar için gerekiyor.
Açıkçası root etmekteki amacı bilmiyorsanız root etmenize gerek yok diyebilirim... İleri seviye kullanıcılar için gerekiyor.
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2012 #82 berky dedi: Arkadaşlar 8. maddede sdcard daki update.zip'i görmüyor benim cihaz? Önerisi olan var mı? - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar bir sorum daha olacak: root etmeden de kullanılıyor bu cihazlar. Root atmadaki amaç nedir? Genişletmek için tıkla... Root atmaktaki amaç eğer telefonun performansından memnun değilsen root atarsın. Gereksiz uygulama var onları silersin. Görselliği zenginleştirirsin. Turkcell uygulamalarından kurtulmak için kurarım ben mesela.
berky dedi: Arkadaşlar 8. maddede sdcard daki update.zip'i görmüyor benim cihaz? Önerisi olan var mı? - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar bir sorum daha olacak: root etmeden de kullanılıyor bu cihazlar. Root atmadaki amaç nedir? Genişletmek için tıkla... Root atmaktaki amaç eğer telefonun performansından memnun değilsen root atarsın. Gereksiz uygulama var onları silersin. Görselliği zenginleştirirsin. Turkcell uygulamalarından kurtulmak için kurarım ben mesela.
B berkancan12 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #83 Beyler root atıcağım zaman sd karttaki dosyaların hiçbirisi gözükmüyor ve bende atamıyorum. Bi yardım. Rom da yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
Beyler root atıcağım zaman sd karttaki dosyaların hiçbirisi gözükmüyor ve bende atamıyorum. Bi yardım. Rom da yükledim.