semih01sem Megapat Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 9 1 Temmuz 2015 #11 peki garantiye yolladıktan sonra ne oldu? ben de buna uyup yükledim. pek tabii brick oldu. ram123456 dedi: ARKADAŞLAR T40 ROMU İLE OYNAMAYIN SONUNDA TELEFONUNUZ BRİCK OLUYOR. BENİMKİ BRİCK DURUMUNDA GARANTİ VS. GİDİYOR. SAKIN ROM YUKLEME YAPMAYIN VESSELAM. Genişletmek için tıkla... peki garantiye yolladıktan sonra ne oldu? ben de buna uyup yükledim. pek tabii brick oldu.
peki garantiye yolladıktan sonra ne oldu? ben de buna uyup yükledim. pek tabii brick oldu. ram123456 dedi: ARKADAŞLAR T40 ROMU İLE OYNAMAYIN SONUNDA TELEFONUNUZ BRİCK OLUYOR. BENİMKİ BRİCK DURUMUNDA GARANTİ VS. GİDİYOR. SAKIN ROM YUKLEME YAPMAYIN VESSELAM. Genişletmek için tıkla... peki garantiye yolladıktan sonra ne oldu? ben de buna uyup yükledim. pek tabii brick oldu.
alienes1180 Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2015 #12 Kimse boşa indirim kurmasın sakın telofonum brick oldu zar zor açtım valla
R ram123456 Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2015 #13 alienes1180 dedi: Kimse boşa indirim kurmasın sakın telofonum brick oldu zar zor açtım valla Genişletmek için tıkla... KARDESLER YAPMAYİN BU MAKİNEDE ROMLA OYNAMAYİN.BRİCK OLUYOR
alienes1180 dedi: Kimse boşa indirim kurmasın sakın telofonum brick oldu zar zor açtım valla Genişletmek için tıkla... KARDESLER YAPMAYİN BU MAKİNEDE ROMLA OYNAMAYİN.BRİCK OLUYOR
semih01sem Megapat Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 9 9 Nisan 2016 #15 Mehmet Unsal dedi: @Recep Baltaş ? Konu bir açıklık getirin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım sen bi açıklık bekleme cevap vermez bu adam. Cihazın oriinali blade 3 değil zaten blade g.
Mehmet Unsal dedi: @Recep Baltaş ? Konu bir açıklık getirin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım sen bi açıklık bekleme cevap vermez bu adam. Cihazın oriinali blade 3 değil zaten blade g.