Turkcell T50 arka kapak nasıl yapıştırılır ?

bellat1000

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Turkcell T50 cep telefonuma ekran değişimi yaptım, ama arka kapak yapışmıyor. Bu kapağı nasıl yapıştırabilirim ya da yapışkanı nereden bulabilirim ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arka kapağını nasıl açtığınıza bağlı eğer köşelerinden başlayarak komple ısıtıp açtıysanız yine ısıtıp kapanıyor başka bir yolla açtıysanız japon yapıştırıcısını kapakta az az gezdirerek kapağı kapatın ve telefonu sırt üstü yere koyun üstüne 2 kg kadar bir ağırlık koyun 10 dk kadar bekletin cihaz kullanıma hazır olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı