N Night Ziyaretçi 10 Eylül 2014 #21 ZubizukTumTum dedi: + Olarak gmd2 nin 60 dereceye kadar çıktığı söylentisi var. Yani cebinde bir bomba taşıyorsun gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir ama ilk gm discovery 1 blue firmasın olduğu için sorun çıkarmaz.
ZubizukTumTum dedi: + Olarak gmd2 nin 60 dereceye kadar çıktığı söylentisi var. Yani cebinde bir bomba taşıyorsun gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir ama ilk gm discovery 1 blue firmasın olduğu için sorun çıkarmaz.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #22 Silinen üye dedi: Peki Asus zenfone 5 in 4 g desteği var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben hayatımda 3G kullanmadım. Kullanan var mı?
Silinen üye dedi: Peki Asus zenfone 5 in 4 g desteği var mı ? Genişletmek için tıkla... Ben hayatımda 3G kullanmadım. Kullanan var mı?
N Night Ziyaretçi 10 Eylül 2014 #23 Zeki Mürmeyen dedi: Ben hayatımda 3G kullanmadım. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kulandım turkcellinkini gayet hızlı
Zeki Mürmeyen dedi: Ben hayatımda 3G kullanmadım. Kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kulandım turkcellinkini gayet hızlı
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #24 Silinen üye dedi: Ben kulandım turkcellinkini gayet hızlı Genişletmek için tıkla... Nerede kullandınız acaba çok merak ediyorum ?
Silinen üye dedi: Ben kulandım turkcellinkini gayet hızlı Genişletmek için tıkla... Nerede kullandınız acaba çok merak ediyorum ?
N Night Ziyaretçi 12 Eylül 2014 #25 ZubizukTumTum dedi: Nerede kullandınız acaba çok merak ediyorum ? Genişletmek için tıkla... Evde kulandım 3g yi eski cihazımdan. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2014
ZubizukTumTum dedi: Nerede kullandınız acaba çok merak ediyorum ? Genişletmek için tıkla... Evde kulandım 3g yi eski cihazımdan.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #26 Pardon ben 4G diye okudum Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2014
N Night Ziyaretçi 12 Eylül 2014 #27 ZubizukTumTum dedi: Pardon ben 4G diye okudum Genişletmek için tıkla... Önemli değil