Turkcell tarife değişikliği

monuroruc

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda Turkcell'in Aşmaz 20GB tarifesini kullanmaktayım. Temmuz ayında taahhüdüm bitiyor ve bana 20GB yetmemeye başladı bundan dolayı üst paket olarak da Platinum'a geçebiliyorum, onlarda da 320 TL'den başlıyor tarife fiyatları. Bundan dolayı Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Geçmeyi düşündüğüm paket Enfes Prime 40GB tarifesi. Sizce operatör değişimim bağlantı hızında ve şebeke konusunda çok düşüş sağlar mı? Adana merkezde yaşıyorum, çok düşüş olacağını sanmıyorum ama yakın zamanda Turkcell'den Türk Telekom'a geçen ya da halihazırda Türk Telekom müşterisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Hocam ben Turkcell kullanıcısıyım ve uygun tarife vermediklerinde hattımı faturasız olarak Vodafone'a taşıyorum. Önce bir tehdit ediyorum tabi. Sonra geçtikten sonra tekrar geçmek için başvurunca çok da güzel çok da uygun paketler sunuyorlar. Uğraşırım dersen böyle yapabilirsin.

Türk Telekom konusunda çevrende kullanan varsa sorman lazım. Bölgeye göre hız ve şebeke çekim kuvveti çok değişiklik gösterir.

Hat transferi yapmadan önce yakın çevrende Türk Telekom kullanan varsa onlardan bilgi al.

Çevremde kullanan sayısı az ama memnunlar. Merkez'de olduğum içinde çok sorun yaşamam diye tahmin ediyorum.

Hocam ben Turkcell kullanıcısıyım ve uygun tarife vermediklerinde hattımı faturasız olarak Vodafone'a taşıyorum. Önce bir tehdit ediyorum tabii. Sonra geçtikten sonra tekrar geçmek için başvurunca çok da güzel çok da uygun paketler sunuyorlar. Uğraşırım dersen böyle yapabilirsin.

Türk Telekom konusunda çevrende kullanan varsa sorman lazım. Bölgeye göre hız ve şebeke çekim kuvveti çok değişiklik gösterir.

O kadar uğraşamam hocam vaktim yok onun için. Turkcell müşteri hizmetlerine bile bağlanamadım sadece telesekreterle muhatap olabiliyorum şaka gibi bir durum.

Selfy limitsiz sosyal paketine bakmani öneririm. İnternet gene 20 gb ancak sosyal medya sınırsız. Vodafone'da olduğu gibi YouTube'da çözünürlük sınırlaması yok.

Kesinlikle turkcellden şaşma. Hız ve kapsama alanı olarak rakipsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı