Mo Hammond
Hectopat
Merhaba Turkcell hattım için faturalı veya faturasız tarife arıyorum en fazla 100 lira olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba Turkcell hattım için faturalı veya faturasız tarife arıyorum en fazla 100 lira olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Paketin ismi nedir acaba? Hala geçerliyse bakmak isterim.Selam kanka ben yılbaşından 3 gün önce 10 GB 1000 dakika 750 SMS 65 TL'ye aldım Turkcell'den şu an geçerlimi bilmiyorum.
Genelde müşteriye özel tarifeler farklılık gösterebiliyor. Turkcell uygulamasına girip paketler menüsünden size özel tarifeleri inceleyebilirsiniz. Mesela şu an bana en uygun 155₺'lik tarife öneriliyor.
Hocam tam da @MERTRTT hocamınki gibi bir tarifeye ihtiyacım var.Bu bizim önerebileceğimiz bir şey değil. Kendiniz ve bütçeniz için uygununu seçeceksiniz. Gereksinimlerinizi bilmiyoruz.
Aşağı yukarı herkeste aynı fiyatlar çıkıyor. Yeni müşteriler için daha uygun olabilir bilemiyorum. Geçen sene ile yarı yarıya fark var. Tarifeler 2 kat zamlandı. Önceki senelerde bu kadar zam olmuyordu en fazla 10-15₺ fark ediyordu.Hocam baktım da fiyatları çok absürt pahalı geldi ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.