Turkcell'de çalışmak için 150 bin TL'lik kurs istediler

@MMDogan

Yok yani ben orada çalışmak için o kursa nasıl gidebilirim?

Turkcell, kendi çalışanına zaten işe alımdan sonra eğitim veriyor. Dışarıdan sertifika alınmıyor. Sizin de özellikle bir sertifika almanıza gerek yok yani. Öyle bir kurs yok kısacası. Zaten Turkcell'in binlerce eğitimi olan ve daha da genişleyen Turkcell Akademi'si varken niye dışarıdan eğitim almanızı istesinler?

Turkcell, kendi çalışanına zaten işe alımdan sonra eğitim veriyor. Dışarıdan sertifika alınmıyor. Sizin de özellikle bir sertifika almanıza gerek yok yani. Öyle bir kurs yok kısacası. Zaten Turkcell'in binlerce eğitimi olan ve daha da genişleyen Turkcell Akademi'si varken niye dışarıdan eğitim almanızı istesinler?
sıkıntı orada zaten daha önce hiç çalışmadığım için o kursa git diyorlar ama sonra 150k ve 3 ay sürer diyor e ben nasıl gircem bu işe?

Sıkıntı orada zaten daha önce hiç çalışmadığım için o kursa git diyorlar ama sonra 150k ve 3 ay sürer diyor e ben nasıl gireceğim bu işe?

Zaten bu konuda yazdık yorumlarımızı hocam. Genel merkeze böyle bir saçma şey istediklerini iletirseniz (legal bir şey değil çünkü) o bayiye yaptırım uygulayabilirler. Size düşen 2 şey var;
1. bu durumu Turkcell'e bildirmek (ki ne siz ne de başkası bu dümene düşmesin),
2. başka bir yerde işe girmeye çalışmak.

Zaten bu konuda yazdık yorumlarımızı hocam. Genel merkeze böyle bir saçma şey istediklerini iletirseniz (legal bir şey değil çünkü) o bayiye yaptırım uygulayabilirler. Size düşen 2 şey var;
1. bu durumu Turkcell'e bildirmek (ki ne siz ne de başkası bu dümene düşmesin),
2. başka bir yerde işe girmeye çalışmak.
ben şikayetvar'a yazdım şuan. normalde olması gereken beni işe alıp kursa yollamak dimi? birde ben bunları desem siz yanlış söylüyorsunuz normalde böyle böyle desem ne olur? (normalde niye yalan söylüyon demek çok isterdim ama olmaz)

Ben Şikayetvar'a yazdım şu an. Normalde olması gereken beni işe alıp kursa yollamak değil mi? Bir de ben bunları desem siz yanlış söylüyorsunuz normalde böyle böyle desem ne olur? (normalde niye yalan söylüyorsun demek çok isterdim ama olmaz)

Muhatap olmayın bence. Kolayca 150 bin isteyen insan yüzünüze karşı da çok kolay çirkefleşir. Turkcell çalışanına kendi sistemi üzerinden eğitim sağlar. Gidip dışarıdan bir kursa göndermez.

Muhatap olmayın bence. Kolayca 150 bin isteyen insan yüzünüze karşı da çok kolay çirkefleşir. Turkcell çalışanına kendi sistemi üzerinden eğitim sağlar. Gidip dışarıdan bir kursa göndermez.

Bir şey daha fark ettim bu mağazanın tabelasında falanca iletişim yazmıyor düz Turkcell iletişim merkezi diye geçiyor. Bu bir şeyi değiştirir mi?

Ben birçok yere sordum hepsi aynı şeyi diyor anca tanıdık varsa ücreti kendi verme ihtimali varmış onun dışında sertifikası olmayan kursa para vermek zorundaymış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı