Turkcell'de desteklenen hız düşüyor

hknyllmz

Kilopat
Daha fazla  
Turkcell Superonline 200 Mbps internet kullanıyorum. Ağ ayarlarında desteklenen hız 1000/1000'den 100/100'e düşüyor 3-4 günde bir düşüyor. Sürekli olmuyor. Bu yazılımsal mı anakarttan mı yoksa kablodan mı? Anakart 1 senelik. ASUS Prime B450M K II kabloyu takıp sökünce düzeliyor 3 4 güne geri bozuluyor tekrar sök tak yapınca düzeliyor. Yeni Ethernet kablosu mu almam gerekiyor?

Son zamanlarda Superonline da bir şeyler var. Hatta telefon interneti bile kötü. Turkcell eskisi gibi hızlı hissettirmiyor sürekli donmalar başladı.

Kaliteli CAT 6 kablo ile modem ile ONT arasındaki kabloyu değiştirip ardından modemden bilgisayara giden kabloyu değiştirirseniz sorununuz düzelecektir daha önceden başıma böyle bir durum geldiği için bu yöntemi uygulamıştım.

Up.

Kaliteli CAT 6 kablo ile modem ile ONT arasındaki kabloyu değiştirip ardından modemden bilgisayara giden kabloyu değiştirirseniz sorununuz düzelecektir daha önceden başıma böyle bir durum geldiği için bu yöntemi uygulamıştım.

ONT modem arası kablo daha yeni ama CAT6 kablom eskiydi tak çıkart yapınca desteklenen hız geri 1000/1000'e çıkıyor ara sıra düşüyor zaten.

Superonline mı Allah kurtarsın diyorum başka bir şey demiyorum.

Fiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyor

Konunun Superonline ile alakası yok hocam konu başlığını da düzeltmişler, Superonline'den memnunum da zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı