Turkcell'de mi yoksa Türk Telekom'da mı çalışmak daha iyi?

yalnizadamm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, teknoloji ve bilgisayar tutkunu biri olarak Turkcell veya Türk Telekom'da çalışmayı düşünüyorum. Sizce hangi şirketin çalışma şartları daha iyi?

Ne olarak çalışmak istediğine göre değişir. Mesela saha görevlisi olacaksan Türk Telekom seçilmez.

Ne olarak çalışmak istediğine göre değişir. Mesela saha görevlisi olacaksan Türk Telekom seçilmez.

Saha görevlisi olarak çalıştım hiç memnun kalmadım zaten. Bu sektörde tecrübesizim.

İkisinden ziyade Samsung çok güzel prim veriyor haberin olsun.

Neler veriyor mesela?

Ne olarak çalışabilirim bilmiyorum. Önceden eğitim veriliyor mu?

Eğitim ve işe alışma süreçleri arasında farklar var.

Gidip de Turkcell veya TT'ye ne iş olsa yaparım diyemezsin. Öncelikle ne yapmak istediğine karar ver.

Saha görevlisi olarak çalıştım hiç memnun kalmadım zaten. Bu sektörde tecrübesizim.

Neler veriyor mesela?

Samsung'da çalışan arkadaşım vardı, saatleri stabil. Kazançları asgariden biraz yüksekti ama primlerle aylık 35-40k para kazanıyordu ve rahattı.

Eğitim ve işe alışma süreçleri arasında farklar var.

Gidip de Turkcell veya TT'ye ne iş olsa yaparım diyemezsin. Öncelikle ne yapmak istediğine karar ver.

Ne gibi meslekler var? Mesela eğitimde ücret alıyor muyuz?

Samsung'da çalışan arkadaşım vardı, saatleri stabil. Kazançları asgariden biraz yüksekti ama primlerle aylık 35-40k para kazanıyordu ve rahattı.

45 saat çalışabileceğim yerler nereler var ve nasıl başvurabilirim?

Türk Telekom dan çok Turkcell tavsiye ederim, internet kesintileri vb. falan, hiç gerek yok bence. Bir de orada çok sorun var, Turkcell'e geçiyor zaten çoğu kişi bu sıkıntı yüzünden. Tabii bu değişir yıla göre, ama şu anlık Turkcell'de olursan daha iyi para kazanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…