Turkcell'den hangi mobil operatöre geçilir?

Turkcell, en iyi mobil hizmet veren bir operatörlerden biri olabilir ancak fiyat politikalarına ayak uydurmanız gerekiyor. Yıl içinde çeşitli kampanyalar yapıyorlar. Turk Telekom'un mobil paketleri işini de görebilir ama bölgendeki çekim kalitesini kıyaslaman gerekiyor. Her şehirde her operatörün hizmet kalitesi aynı değil. Her alt operatör, kiracısı olduğu operatörün şebekesini kullansa bile aynı performansı veremeyebilir. Örneğin, PTTCell kullanıyorum. Aldığım internet hızları rezalet.
 
Paket için geçecekseniz tek çareniz Vodafone ama dediğiniz gibi çekim sorunu var. Türk Telekom kullanıyorum ben şahsen ama paketler çok pahalı, hiç çekmeme sıkıntısı yok fakat. Gülü seven dikenine katlanır gibi oluyor maalesef biraz.
 
Turkcell'den başka bir operatöre geçilmez bence.
Ben Turkcell'i 1 sene kullandım. Yeni hattımı oradan satın almıştım ancak düşük paketlerle kayıt olduğum için bana önerdikleri tarifeler, bir arkadaşımın kullandığı daha yüksek tarifeleri fiyatlarıyla aynıydı.
1669630332254.png

İşte bu tarife fiyatına bana 8 GB'lık tarife önerdiler. Ne yazık ki Turkcell'in yan servislerine ve pahalı tarifelerine para harcamadığınız taktirde size şaka gibi paketler önerip kandırıyorlar.
 
Paket için geçecekseniz tek çareniz Vodafone ama dediğiniz gibi çekim sorunu var. Türk Telekom kullanıyorum ben şahsen ama paketler çok pahalı, hiç çekmeme sıkıntısı yok fakat. Gülü seven dikenine katlanır gibi oluyor maalesef biraz.
Hocam vodafone anlamadığım bir şekilde köyde çok iyi çekiyor. Hotspot açarak 3 kişi bile kullanmışlığımız var o yüzden emin olamıyorum. Belki burada da iyi çeker
 
Hocam Vodafone anlamadığım bir şekilde köyde çok iyi çekiyor. Hotspot açarak 3 kişi bile kullanmışlığımız var o yüzden emin olamıyorum. Belki burada da iyi çeker.
Yakın bölgenizde, Vodafone kullanıcısı var ise hız testi yapmayı unutmayın.
 
Ben İstanbulda yaşıyorum. İlk önce Vodafone'a geçtim. İstanbulun merkezi yerlerinden mecidiyeköyde bile 4.5G de 1 mbps internet hızı verdiğini gördüm. Evim de yine merkezi olmasına rağmen telefon hiç çekmiyordu. TürkTelekom'a geçtim şu an çekim kalitesiyle alakalı sorun yaşamıyorum hatta bazı yerlerde Türkcell'den daha hızlı. Kendi evimde neredeyse başa baş gidiyorlar sadece VoLTE açıkken aramalarım kopuyor. Aradaki fiyat farkına göre karar verebilirsiniz. Vodafone'u kesinlikle önermem.
 

Geri
Yukarı