Turkcell'den hangi operatöre geçilir?

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bir süredir Turkcell kullanıyorum ve bıktım usandım. İnternet cok hızlı bitiyor bittikten sonra da caresiz kalıp ek paket almak istediginizde 100 liraya haftalık 1GB gibi komik bir paketle karsılasıyorsunuz. Bir aralar Vodafone kullanıyordum orada da fiyatlar pahalıydı ama en azından hediye çarkı dolu doluydu. Zamanında netgsme geçmek istemiştim ama banka sorunları yüzünden kararsız kalmıştım. Bir de üstüne bugün deprem olunca Turkcell'den iyice soğudum. Yıllardır deli paralar ödüyorum ama iş zora düşünce ne çekiyor ne de başka bir şey. Bu yüzden ne Turkcell ne Türk Telekom ne de Vodafone üçünü de istemiyorum. BİMCELL'ya da netgsm düşünüyorum var mıdır bir öneriniz?

Netgsm hakkında bilgim pek yok ama BİMCELL F/P olarak iyi sayılabilir paket fiyatları güzel altyapı olarak yanlış hatırlamıyorsam TT. Kullanıyor bazı bölgelerde çekimde sorun yaşayabilirsin. Burada önemli olan aylık ne kadar bütçe ayırıyor olman, taahhütlü güzel faturalı paketlerde mevcut. Vodafone'da.

Taahhütle bağlı kalmak istemiyorsanız BIMCELL iyi.
Ek olarak dilediğiniz ay dilediğiniz pakete geçebilirsiniz.
Bu ay fazla kullanacağım diyerek üst, az kullanacağım diyerek alt paketi alma şansı var.

Şu anda en doğru tercih Türk telekom olabilir. Yıldızlı günler kampanyası devam ediyor ve paketler gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı