Turkcell'den Vodafone geçiş yapmakla hata mı yaptım?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
6 yıldır Turkcell kullanıyorum ve memnunum normalde. Fakat fiyat hariç memnunum. 20 GB internete 110 TL veriyorum. İçinde sadece 20 GB, akıllı fatura ve gereksiz bir sürü şey vardı. Taahhüt bittiği için uygun fiyatlı bir şey ararken en ucuz 115 TL 22 GB buldum. Ve açıkçası fazla geldi fiyatına göre.

Bugün Vodafone bayisine gidip 89 TL'ye 30 GB ve sınırsız sosyal medya paketine geçtim. Fakat geçiş yapmakla hata mı yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani gerçek anlamda Turkcell'in çekim gücü baya kuvvetli Vodafone'nin zayıf diyebilirim ama fiyat anlamında Turkcell gerçekten pahalı kişi tercihi diyebilirim yeni operatörde.

Artık eskisi gibi mevcut müşteriyi memnun etmek yerine yenisi için kampanya yapıyorlar o yüzden de 1-2 senede bir zırt pırt operatör değiştirmek zorunda bırakıyorlar eğer makul ücrete bir şey arıyorsanız ki aynı tarifeyi mevcut müşteriye 20-40 lira arası daha pahalıya satıyorlar zaten. (Denetim olmadığı için kimse umursamıyor)

Yani gerçek anlamda Turkcell'in çekim gücü bayağı kuvvetli Vodafone'nin zayıf diyebilirim ama fiyat anlamında Turkcell gerçekten pahalı kişi tercihi diyebilirim yeni operatörde.
Bizim bölgede Turkcell nereye gitsem 3 diş veya Full çekiyor. Sıkıntı fiyatlar daha çok.

Vodafone kullanacağım 1 ay memnun kalmazsam 30 TL cayma öder çıkarım. Türk Telekom'u denerim artık onda sıkıntı yaşarsam Turkcell'e geri dönerim.

2 Yıl önce Vodafone kullanıcısıydım. Ankara Çankaya'da merkezi bir yerde 2 diş çekiyordu. Turkcell'e geçtim kafam rahat. Evet pahalı ama değer.
Türk Telekom hepsinden kötü. Turkcell'e geri dönün bence.

Hocam sizin orayı bilmem Türk Telekom Prime müşterisiyim dışarıyı bırakın merkezde oturmama rağmen evimde bile çekmiyor 4.5G mobil internet.

Denemedim daha.

Beğenmezsem 30 TL cayma verip Türk Telekom'u denerim. En kötü yerde Telekom 50 Mbps internet veriyordu. Benim bölgede genel olarak internet sorunsuz çalışıyor. Bazı durumlar hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…