Turkcell'den Vodafone geçiş yapmakla hata mı yaptım?

Bence kötü yaptınız hocam, Turkcell kalitesi hiçbirinde yok, Vodafone'a geçmek pişmanlıktır, en kötü hıza sahip operatör. Turkcell'de 60 GB 80 TL vardı, ona geçseydiniz.

Turkcell'de 30 GB 150 TL istiyordu.

Vodafone denerim beğenmezsem iptal eder geçerim.
60 GB 80 TL GNÇ Faturalı paketi var. Vodafone'nin iyi olduğu şeyler Kapsama/Ses/Ping onun dışında internet hızı 4.5G ihalesinde kötü bandları alıp, bandwith aralığını düşük tutup, baz'a fiber eklemeyip r-link verdiği için vasattır, %18 fiberli baz istasyon sayısı var, geriye kalan %82 istasyon r-link'lidir, bu da baya bir kötü durum, bu yüzden hızlar vasat, satılacak zaten vodafone, satın alacak çıkarsa tabi, baya vodafone maceram oldu, sonu hüsranla biten, durduk yere faturalıya geçirmeleri gibi, onun dışında kullanılmayacak bir operatör, 3g hspa+ bile 4G lte+'sinden daha iyi.

@MobilRadar 4G Full çekip aldığım hız en yüksek 50 Mbps oldu.

Ping değerleri fena değil. 10 ms gördüğüm oldu hız testinde. Hız dışında fazla sorun görmedim. Upload hızı download hızından fazla çıktığını gördüm.

Ben geçiş yapmadan önce Turkcell en ucuz paketi 105 TL gösteriyordu. 22 GB gibi bir paketti.

Turkcell mevcut müşterisini her zaman sevmeye çalıştığı için 22 gb 105 tl verebilir, 60 gb 80 tl gnç dışında ki paketler vasattır ve turkcell en iyisidir.

O paket hangisi?

Ben Vodafone numara taşıma yaptım. Bugün gidip Turkcell'e taşırsam sıkıntı çıkar mı?
İlk önce numaranızı bugün turkcell faturasıza taşıyın, faturasız olarak hat açılsın, sonra gnç yapın hattı 2'dk içinde, gnç yaptıktan sonra müşteri temsilcisinden
O paket hangisi?

Ben Vodafone numara taşıma yaptım. Bugün gidip Turkcell'e taşırsam sıkıntı çıkar mı?
Yaşınız kaç ve hat üzerinize mi?

Babamın üzerine aynı şekilde Turkcell'de öyleydi. Yasal olarak abonelik alabilecek yaştayım.

Babamın üzerine aynı şekilde Turkcell'de öyleydi. Yasal olarak abonelik alabilecek yaştayım.
Hattı faturasıza taşıyın, hat açıldığından sonra müşteri hizmetlerini arayın ve gnç kullanıcı tanımlaması yapın, tanımlama yapıldıktan sonra gnç 60 gb 80 tl'lik pakete geçebilirsiniz, direkt numara taşıma ile geçemezsiniz ama hat sizin olmadığı için

Babam ile direkt numara taşıma yapsam sorun olur mu? 3 ayda 1 değiştirme gibi bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…