Turkcell'den Vodafone'a geçilir mi?

SeryXS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Turkcell kullanıyorum 75TL 7GB 1000 dakika ödüyorum. Vodafone'de aralık ayına özel indirimler başlamış alacagım paket bu sizce alim mi?

20GB+WhatsApp ve mesenger sınırsız.
1000 DK + 250 SMS.
Vodafone'lularla sınırsız konuşma.
Ücretsiz durma özelliği.
Sınırsız Tiktok paketi 49 TL yerine 15 TL
Ücretsiz araç dezenfeksiyonundan Trendyol'da kargo indirimine kadar bir çok ayrıcalık Vodafone Yanımda'da!
₺79 / 3 ay.
Sonraki 9 ay ₺99 /ay

Ve merak ettiğim bir şey daha var bu paket detaylarında (taahhütsüz aylık tarife ücreti: 129TL) böyle yazıyor yani ne demek bu?

Kendim Vodafone kullanıyorum. Rezalet denemez. Ama çekmeyen yerde hiç çekmiyor.

Ve merak ettiğim bir şey daha var bu paket detaylarında (taahhütsüz aylık tarife ücreti: 129TL) böyle yazıyor yani ne demek bu?

Tahattüt süresi dolduğunda olacak/tahattüt olmadan alırsanız olacak fiyatdır.

Arkadaşlar şu anda Turkcell kullanıyorum 75TL 7GB 1000 dakika ödüyorum. Vodafone'de aralık ayına özel indirimler başlamış alacagım paket bu sizce alim mi?

1000 DK + 250 SMS.
Ücretsiz durma özelliği.
Ücretsiz araç dezenfeksiyonundan Trendyol'da kargo indirimine kadar bir çok ayrıcalık Vodafone Yanımda'da!
₺79 / 3 ay.
Sonraki 9 ay ₺99 /ay

Öyle bir hata yapma derim. Vodafone'un şebeke ile internet hızı rezalet. 100 lirayı Vodafone'a vereceğine 130TL'ye faturasız 20GB Türk Telekom paketi al daha iyi.

ben 3 ay 79tl sonraki 9ay 99tl vericem demi şimdi

tahattüt süresi ne ki

1000 DK + 250 SMS.
Ücretsiz durma özelliği.
₺79 / 3 ay.
Sonraki 9 ay ₺99 /ay

Sırf daha ucuz diye Türk Telekom'a geçtim ben Turkcell'den. Evet daha çok internetim var yaklaşık 5 katı ama bazı yerlerde çekmiyor ve bazen aşırı derecede yavaş oluyor. Eğer çok maddi durumda sıkışık değilseniz Turkcell'den şaşmayın kesinlikle.

Sırf daha ucuz diye Türk Telekom'a geçtim ben Turkcell'den. Evet daha çok internetim var yaklaşık 5 katı ama bazı yerlerde çekmiyor ve bazen aşırı derecede yavaş oluyor. Eğer çok maddi durumda sıkışık değilseniz Turkcell'den şaşmayın kesinlikle.
reis bana yetmiyor ama 7gb ve turkcell in 20gb paketleri çok pahalı

Vodafone fiyat olarak çok daha avantajlı fakat Turkcell sinyal kalitesi ve hız bakımından çok daha iyi.Turkcell genel olarak heryerden çekiyor ama Vodafone'un şehir içinde bile çekmediği yerler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı