Turkcell'den Vodafone'a geçilir mi?

Geçilmez, bariz Turkcell en iyisi.

Turkcell'de 10 GB internete 350 TL veriyordum bir baktım 500 TL olmuş güncel fiyatı. Vodafone'a geçtim 20 GB internet 260 TL. Turkcell yıllardır olan müşterisine indirim yapmasın, gitsin anca yeni müşterilere indirim yapsın. Belki bilen bilir Vodafone'u forumda önermezdim ama artık öneriyorum çünkü kazıkçılara fırsat vermeyin.

Turkcell'de 10 GB internete 350 TL veriyordum bir baktım 500 TL olmuş güncel fiyatı. Vodafone'a geçtim 20 GB internet 260 TL. Turkcell yıllardır olan müşterisine indirim yapmasın, gitsin anca yeni müşterilere indirim yapsın. Belki bilen bilir Vodafone'u forumda önermezdim ama artık öneriyorum çünkü kazıkçılara fırsat vermeyin.
Hocam tüm operatörler öyle ben şu an Türk Telekom kullanıyorum dediğiniz gibi Vodafone da 20GB 1000 DK tarife 260 TL, aynı tarife ise Turkcell de 280 TL. Bende Turkcell e geçeceğim her taahhüt sonunda farklı operatöre geçmek en doğru olan şey.

Merhaba. Su an 10GB pakete 422TL ödemekteyim tamam güzel çekiyor da az internete çok ödüyorum. TTNET zaten adi cikmis ben de Vodafone gecsem mi diye dusunuyordum. Cogunlukla bakirkoy bolgesindeyim, sizce gecilir mi?
Turkcell'de şu an 180 MB hız alıyorum.
Ben kaliteye önem veriyorum. Vodafone veya Türk Telekom kullanan arkadaşlarım okulda ya da herhangi bir mekânda çekim sorunu yaşıyorlar, ben de sadece gülüp geçiyorum. Şu an 10 GB internet için 400 TL ödüyorum ama her yerde çektiği için memnunum. Vodafone’da 20-30 GB kullanmaktansa, ben 400 TL verip her yerde çekme garantisi olan bir hat kullanmaya devam ederim. Çünkü benim için önemli olan çekim kalitesi. 18 yaşındayım, sosyal medyada da oldukça aktifim. 10 GB + 2 GB sosyal medya paketi bana fazlasıyla yetiyor.

Hocam tüm operatörler öyle ben şu an Türk Telekom kullanıyorum dediğiniz gibi Vodafone da 20GB 1000 DK tarife 260 TL, aynı tarife ise Turkcell de 280 TL. Bende Turkcell'e geçeceğim her taahhüt sonunda farklı operatöre geçmek en doğru olan şey.

Turkcell yeni müşterilerine o fiyattan sunuyor. Yıllardır ben Turkcell'liyim ama hiç indirim yapmadılar. Müşteri kaybetmeyi bile göze almışlar para uğruna bence. Her taahhüt bitiminde direkt farklı operatöre geçmek yerine mevcut kullandığımız operatörün fiyatına göre karar vermek bence daha mantıklı.

Yeni musterilere eskilere gore daha fazla indirim konusunu cogu firma yapiyor zaten, Vodofone de telefonla konusurken ses kalitesi bile boguk oluyor ve internet hizi bariz bir sekilde yavas, belki fiyat farki yuksek olabilir ama Turkcell'in en iyisi oldugu gercegi de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı