Turkcell'den Vodafone'a geçilir mi?

Makaleler
19
Merhaba. Su an 10GB pakete 422TL ödemekteyim tamam güzel çekiyor da az internete çok ödüyorum. TTNET zaten adi cikmis ben de Vodafone gecsem mi diye dusunuyordum. Cogunlukla bakirkoy bolgesindeyim, sizce gecilir mi?
Turkcell'de şu an 180 MB hız alıyorum.

İstanbul'da şehrin göbeğinde çekmeyen hat bulamazsın, şu ana kadar geçmemen enayilik.

Hocam Vodafone kullanan arkadaşım vardı çok kötü hiç çekmiyor vb diyordu Türk Telekom gectim cok memnunum dedi fakat Vodafone uygulamasi kullaniyordu o nasıl oluyor? Bizim evdeki Vodafone ev interneti çok iyi değil çünkü.

Hocam Vodafone kullanan arkadaşım vardı çok kötü hiç çekmiyor vb diyordu Türk Telekom gectim cok memnunum dedi fakat Vodafone uygulamasi kullaniyordu o nasıl oluyor? Bizim evdeki Vodafone ev interneti çok iyi değil çünkü.
Bursa’dayım, Vodafone kullanıyorum, her yerde mis gibi çekiyor.

Ya yalan söylüyor ya da bilgim yok.

Ben uzun süre Vodafone kullandım 2-3 sene filan çok iyi çekiyordu, sürekli zam yaptıkları için Turkcell'e geçtim neredeyse hiç çekmiyor... :d fiyat performans hangisi daha iyi ise onu kullan.

Sürekli zam geldiği için Turkcell'e geçmek olmamış gibi hocam, ben 12 GB pakete 250TL veriyordum 6 ay önce artık 10GB pakete 422TL veriyorum. Turkcell bariz kazık diyebilirim. Şu an Vodafone 30GB 370 civarı 10GB 190 falan.

Ben Turkcell'liydim Vodafone'a geçtim şehir merkezinde pek etki etmez ama böyle asansöre tünele falan girdiğinde bayağı farkı görüyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı