Turkcell'den Vodafone'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan XFG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 530

XFG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu anda halihazırda Turkcell kullanmaktayım lakin interneti çok hızlı bitiyor ve yetmiyor. Paket yükseltmeyi düşündüm lakin paketleri gereksiz şekilde aşırı pahalı. Türk Telekom kullanmıştım lakin o da bulunduğum bölgede çok çekmiyor. Vodafone'u çevreme sorduğum zaman bulunduğum bölgede gayet iyi çektiğini söylediler. Sizce Vodafone'a geçmeli miyim? Eğer ki geçmemi önerirseniz, tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir tarife var mıdır?

Vodafone'e kullanıyorum ve memnunum.

Teşekkür ederim hocam. Vodafone'a geçmeyi zaten düşünüyorum halihazırda. Önerdiğiniz uygun fiyatlı, içeriği bol bir tarife var mıdır? Biliyorsunuz ki, yeni gelen müşterilere bayağı avantajlı tarifeler sunuyorlar.

Aynı şikayetten TT'ye geçtim, aynı pakete yarı fiyat ödüyorum. 40 GB paketi bitiremedim daha, neden biliyor musun? Kullanamıyorum da ondan! Çevremde Vodafone kullananlarda aynı şikayetlere sahip. Yıl 2025 İzmir'in göbeğinde yaşıyorum, internet çekmiyor. Maddi durumun çok kötü değilse bu kararı gözden geçirmeni öneririm.

Aynı şikayetten TT'ye geçtim, aynı pakete yarı fiyat ödüyorum. 40 GB paketi bitiremedim daha, neden biliyor musun? Kullanamıyorum da ondan! Çevremde Vodafone kullananlarda aynı şikayetlere sahip. Yıl 2025 İzmir'in göbeğinde yaşıyorum, internet çekmiyor. Maddi durumun çok kötü değilse bu kararı gözden geçirmeni öneririm.
Maddi durumum kötü değil lakin o kadar da absürt fiyatlar ödemek istemiyorum açıkçası. Türk Telekom kullandığım zaman evet, benim de internetim bitmiyordu lakin bulunduğum bölgede çekmiyordu o yüzden Turkcell'e geçmiştim. Şimdi de bu operatörün internetinin hızlı bitmesinden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam. Vodafone'a geçmeyi zaten düşünüyorum halihazırda. Önerdiğiniz uygun fiyatlı, içeriği bol bir tarife var mıdır? Biliyorsunuz ki, yeni gelen müşterilere bayağı avantajlı tarifeler sunuyorlar.

E-devletten uygun fiyatlı tarifelere bakabilirsiniz tarife piyasası hakkında pek bilgi sahibi değilim sizi yanıltmak istemem.

2-3 ay önce vodafone'a türktelekomdan geçtim
1751887078775.png

Bunu kullanıyorum yeni hat çıkarttım hat bedavaya geldi hem yeni hat çıkart hem bunu al keyfine bak.

İnternetinin hızlı bitmesinin sebebi oparatörün uygun ucuz yollu paketlerinden kullandığın için oluyor.
Kısaca açıklamak gerekirse minimum ücretlendirme periyordunu örneğin 100KB tutuyolar. Bu durumda sana birisi WhatsApp'tan mesaj gönderdi ve bu mesajın boyutu 1KB diyelim. İnternetin sadece bu mesajı alabilmek için istek gönderdiğinde reel olarak 1KB harcasan da Türk Telekom ücretlendirme periyodu 100KB olduğu için paketinden 100KB düşüyor. İnternetini de sürekli açık bırakarak kullanıyorsan çok daha hızlı bittiğini görürsün. Fakat Prime paketlerde bu periyod 1KB'a kadar düşer.
Bunu Vodafone'un uygun paketlerinde de yaşayabilirsin. İnternet çekme olayına göre çevrendekilere sorarak çeken operatör hangisiyse onu kullanman en mantıklısıdır. Her semte, bölgeye göre değişebilir.

İnternetinin hızlı bitmesinin sebebi oparatörün uygun ucuz yollu paketlerinden kullandığın için oluyor.
Kısaca açıklamak gerekirse minimum ücretlendirme periyordunu örneğin 100KB tutuyolar. Bu durumda sana birisi WhatsApp'tan mesaj gönderdi ve bu mesajın boyutu 1KB diyelim. İnternetin sadece bu mesajı alabilmek için istek gönderdiğinde reel olarak 1KB harcasan da Türk Telekom ücretlendirme periyordu 100KB olduğu için paketinden 100KB düşüyor. İnternetini de sürekli açık bırakarak kullanıyorsan çok daha hızlı bittiğini görürsün. Fakat Prime paketlerde bu periyod 1KB'a kadar düşer.
Bunu Vodafone'un uygun paketlerinde de yaşayabilirsin. İnternet çekme olayına göre çevrendekilere sorarak çeken operatör hangisiyse onu kullanman en mantıklısıdır. Her semte, bölgeye göre değişebilir.

Teşekkür ederim. Vodafone'u çevremde kullanan kişilere sordum. İyi çektiğini söylediler. İnceleyip, düşüneceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı