Turkcell'den Vodafone'a geçilir mi?

Reidon

Hectopat
Şu anda Turkcell kullanıyorum. Taahhüt sürem dolmak üzere; yeni paketlerde çok pahalı, GB’ları da az. Aynı fiyata Vodafone’da 40 GB ve sınırsız sosyal medya paketi dikkatimi çekti. İstanbul’da çekimi nasıldır? Çok önemli değil, ama Reels kaydırırken veya video izlerken takılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Turkcell kullanıyorum. Taahhüt sürem dolmak üzere; yeni paketlerde çok pahalı, GB’ları da az. Aynı fiyata Vodafone’da 40 GB ve sınırsız sosyal medya paketi dikkatimi çekti. İstanbul’da çekimi nasıldır? Çok önemli değil, ama Reels kaydırırken veya video izlerken takılır mı?
Hocam yıllardır vodafone kullanıyorum, yıllar önce turkcell ve telekomda kullandım şahsen çekim olarak vodafone beni kolay kolay üzmedi üstüne üstlük fiyat olarak daha avantajlı. (Küçük bir şehirde yaşıyorum belki etken olabilir)

Gecilmez hocam, ne kadar son zamanlarda gerileme de olsa Turkcell hala cok daha iyi ama fiyatlara bakilirsa deger mi bence degmez.

Hem Vodafone hem de Turkcell kullandım şu an Vodafone kullanıyorum keşke hiç geçmeseydim diyorum Turkcell pahalı ama bana göre en iyi hizmeti veriyor. Hatta şunu diyebilirim Turkcell ile hız testi yaptığımda 300-350Mbps alıyor iken Vodafone'de 20-30 zor görüyorum.

Yılda beşten fazla şehir degistirdigim dönemler oluyor. En merkezi yerlerden en ücra köylere kadar denedim. Turkcell ile 300-700 Mbit arası hızlar aldığım noktalarda diğer operatör kullananlar 30-50 Mbit hız anca alıyor. Hızlı internet kullanmaya alışkın iseniz fiyat farkına değmez, insanı hasta eder.

Bu arada hocam psikolojik mi bilmiyorum ama Vodofone 15 gb ile Turkcell 15 gb ayni degil gibiydi, yani Turkcell kesinlikle daha verimli gibiydi dogruluk payi var mi bilmiyorum.
Turkcellinki bariz bi şekilde çok hızlı bitiyor bence.

Hocam nası okadar alıyorsunuz yahu😀

Dosya Ekleri

• IMG_0098.jpeg
    IMG_0098.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı