Turkcell'den Vodafone'a nasıl geçilir?

Makaleler
2
Turkcell'de 10 GB internete 350 TL veriyordum bir baktım 500 TL olmuş güncel fiyatı. Vodafone'a geçtim 20 GB internet 260 TL. Turkcell yıllardır olan müşterisine indirim yapmasın, gitsin anca yeni müşterilere indirim yapsın. Belki bilen bilir Vodafone'u forumda önermezdim ama artık öneriyorum çünkü kazıkçılara fırsat vermeyin.

Ben de geçeceğim nasıl yapıyoruz bilgin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan başvurabilirsin unutma ama mevcut kullandığın operatör ile sözleşmen var ise ceza yiyebilirsin ilk önce onu kontrol et.

İlindeki en yakın Vodafone bayisine gidip geçiş yapabilirsin. Orada e-Devlet hesabına giriş yapıyorsun, hemen hallediyorlar.

Vodafone'nin fiyatları çok ucuz olabilir ama çekmiyor arkadaşlar ben en yakın zamanda Turkcell'e taşınacağım gerçekten tavsiye etmiyorum şehirde bile çekmez mi bir operatör ya.
Söylediklerin 5-6 yıl öncesi için geçerliydi ama artık öyle bir şey yaşamıyorum. Olimpos'ta ya da Niğde'nin herhangi bir yerinde gayet diğer şirketlerinki gibi çekiyor. Nerede yaşıyorsun bu sorunu?

Vodafone'nin fiyatları çok ucuz olabilir ama çekmiyor arkadaşlar ben en yakın zamanda Turkcell'e taşınacağım gerçekten tavsiye etmiyorum şehirde bile çekmez mi bir operatör ya.

Turkcell'den Vodafone'a geçtim, İstanbul'da her gittiğim yerde sorunsuz çekiyor. Forumda ben de tavsiye etmezdim önceden ama şimdi tavsiye ediyorum. Mesajınızda biraz genelleme yapar gibi konuşmuşsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı