Geçenlerde yaşadığımız Superonline habersiz taahhütün ardından bugün yeni bir habersiz yalanını yakaladık. Bizim konuşmamızı kesintili alıp, bizi Superbox kampanyasına geçirmeye çalıştılar. Şu an VDSL olarak 24 Mbps hız alırken bize 10 Mbps hızında Superbox kampanyayı "VDSL hızı ile Superbox hızı bir değil, Superbox'ın hızı VDSL'in on katı gibi düşünebilirsiniz" diye kardeşime anlatmışlar. O da pek bu konulardan anlamadığı için kabul etmiş. Sonra ben aradığımda da aynı yalanı söylemeye başladılar. En son dedim ben Speedtest'e bastığımda 100 Mbps hız mı göreceğim yani Superbox 10 Mbps hız ile diye, bana hayır 8-10 Mbps görürsünüz ama daha hızlı diyor hala. Dedim bakın yalan söylemeyi geçtiniz dolandırıcılığa giriyorsunuz hala diye. Bu sefer de ama biz size anlatıyoruz demeye başladı. En son geçen sefer sizi mahkemeye vermememiz için bize yalvarmıştınız uyarıyorum dediğimde bu sefer geri adım atarak biz yanlış aksettirmişiz kusura bakmayın demeye başladılar.
Arkadaşlar gözünüz açık olsun bu ara Turkcell inanılmaz derecede kazıklamaya çalışıyor. Bizim 24 Mbps hızlı VDSL interneti silip, 10 Mbps hızlı Superbox itelemeye kalkıyorlar. Allahtan tecrübeliyiz böyle dolandırıcılık konularında da çabuk uyanıyoruz artık