Dolandırmak için on takla atıyor bu firmalar. Yıl olmuş 2019 hâlen 6 Mbps'den bahsediyorlar ve bunları komik rakamlara pazarlıyorlar. Amerika'da millet 70 dolara 1 Gbps internet alıyor.
TürkNet.Eve internet bağlatacaktık Superonline bile böyle yapıyorsa hangi sağlayıcıyı seçeyim ben herkes üçkağıtçı olmuş.
Onun da Superonline'den farkı yok. Girmesi kolay, çıkması zor. Kullananlar bir sorun anında muhatap bulamamaktan şikayetçi, kimileri de internetlerinin sürekli kopmasından şikayetçi.TurkNet.
Biraz da o sorunu çözememekle ilgili. Mesela ben yakınımı Tuknet'e geçirdim ve ikinci el VDS modem aldık, başta sorunsuzdu. Sonradan kopmalar olmaya başladı. İlk zaman Turknet'e bahane bulurken, sorunu çözünce çok farklı çıktı. Ethernet kablosu ile denediğimde verebileceği son hızı alırken, WI-FI dan alamıyorduk ki anlamış olduk, sorun modemdeymiş.Onun da Superonline'den farkı yok. Girmesi kolay, çıkması zor. Kullananlar bir sorun anında muhatap bulamamaktan şikayetçi, kimileri de internetlerinin sürekli kopmasından şikayetçi.
Düşün cep telefonu hattımı bile değiştirdim bu olaylardan sonra direktKısacası Superonline dolandırıcının teki. Superonline pişmanlıktır, en azından bizim için.
Bir dönem cidden iyiydi yani vaadettiği hızın da üstünde bir hız veriyordu. Ama sonradan batırdılar resmen.Turkcell dolandırıcı diyordum 1-2 sene önce burada, herkes karşı çıkıyordu, ondan iyi ISS mi var deniyordu biri de modaratör idi. Başına gelmeyen bilemez.
Eski taahhütün neyse hocam bugün tavsiye edilenlerden daha iyidir emin olHayatımda yaptığım en iyi anlaşma internet için oldu sanırım. AKK kalkmadan önce 2 yıllık 24 Mbps 100GB AKK'lı paket aldım. Kotalar kalkınca 69TL sınırsız internet sahibi olmuş oldum. Beni de aradılar yok daha iyi daha güzel bir paket var şöyle böyle diye yok dedim benim taahhüdüm var kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.