Turkcell'e geçilmeli mi?

@464718 sakın diyeyim geçmeyin.

Turkcell kullanışlıdır ve bayağı iyidir Vodafone ise faturalı konusunda iyi Türk Telekom ise :/

Ucuz bir şeyler arıyorsanız BİMCELL alın ama salla kazandan internet çıkarma olasılığınız var onları da hesaba katın öyle karar verin kesinlikle Turkcell en iyisi.
Asla Bimcell tavsiye etmeyin. Şehrin göbeğinde bile çekmiyor.

Şahsen Superonline kullanıyorum müşteri hizmetleri bakımından iyi ve istediğim hızı veriyor ama pahalı gene.

Hız ve çekim konusunda en iyisi Turkcell fakat fiyatları biraz uçuk olduğu için Vodafone'a geçmiştim. İşimi görüyor çekim konusunda bir Turkcell olmasa da gayet yeterli şehirde yaşıyorsanız.
Bende Vodafone'a geçtim. Türkcell her ay fiyat arttırıyordu çaktırmadan 40TL'lik paket 56TL olmuştu. Üstelik çekim gücü konusu tamamen şansa bağlı ben arada aşırı bir fark gözlemlemedim birinin çekmediği diğeri çekiyor tamamen rastgele.

paranın olup olmamasına bağlı. Paran çoksa direkt geçmeni öneririm. Çünkü fazla uğraştırmıyor.
Ama eğer paran azsa aklına bile getirme. 2 kez paket aşımı yaptık diye 45 tl olan fatura 160 tl gelmişti.

Paran yoksa geçme diye bir dünya yok, bilinçli kullanıcı ise yaşar hayatı, ben bir bilinçli kullanıcı olarak 50 gb interneti telekom'da ayda 29 liraya alıyorum, hatta prime tarifesindeyim, turkcell kalitelidir geçmeyen diğer ikisinde rezil olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…