Turkcell'in Sunucularına Ulaşmak

BrainHacker

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Talebe
Merhaba arkadaşlar. Az önce telefondan Turcell'i hackledim diyebilirim. Mobil ağ ile bağlı olduğum sunucudaki diyer insanların verilerine ve aklınıza gelebilecek her türlü şeyine ulaşım sağladım. Tabiki bir teknopat olma yolundayken bunu kötü emeller için kullanmayacağım. :D

Şu wifi isminin sahibini söyle.
"Superonline_Wifi_4716"
Acaba bu hackleme işini hangi cihazdan yaptın?
Sen. :D Dostum bağlı olduğum sunucu dedim. İyi oku. :)

Nasıl yaptınız ?
Anlatamam. Ama bu durumu nasıl çözeceklerini bilmiyorum açıkçası. Pek uğraşmadım. Dolmuştaydım can sıkıntısından yaptım. Eve varınca bi ayrıntılı inceleme yapacağım. Sizede bildiririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takipteyim.

Daha ramazan gelmedi. :D

Sunucuya tekrar ulaştım (ya da her nereye ulaşmışsam artık :D). İp leri aldım ve bi göz atayım dedim ne yaptıklarına. Facebook ve İnstegram'da idiler. Sonra telefonum bi anda ısınıp reboot etti. Kesmiyor artık bu tel beni :).

Merhaba arkadaşlar. Az önce telefondan Turcell'i hackledim diyebilirim. Mobil ağ ile bağlı olduğum sunucudaki diyer insanların verilerine ve aklınıza gelebilecek her türlü şeyine ulaşım sağladım. Tabiki bir teknopat olma yolundayken bunu kötü emeller için kullanmayacağım. :D
Bu durumu Turkcell'e bildirmen gerekir.

Turkcell İletişim Formu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı