Turkey vs EU Nordic & East

208247

Kilopat
Merhabalar,

Yaklaşık 9 yıldır Lol oynuyorum. Bunun 7 yılını TR serverında geçirdim, son 2 yılını ise EU Nordic & East serverında.

Malum bilen bilir Lol TR severını. Oldukça kanser, sinir bozucu bir server. Bu serveri bu hale getiren maalesef oyunculardır.

Çoğu kişi TR serverinde Master & Challenger olunca kanser bir kitleden kurtulup, daha bilinç bir kitle ile oynayabileceğini düşünür. Ancak benim için durum hiç öyle olmadı.
EU Nordic & East serverına geçmeden 1-2 yıl boyunca TR de Challenger 300 LP'ye kadar yükseldim. Ne yazık ki Challenger'da bile durum oldukça vahimdi. Kesinlikle umduğum gibi bilinçli bir kitle yoktu orada, tamamen Elmas ve Platinin kopyasıydı. Oyunu Trolleyenler mi dersin, Feedleyenler mi dersin veya koridoru 1v1 kaybedip ormancıya küfredip AFK kalanlarmı dersin. Bunların yüzünden Psikolojim altüst olmuştu, sinirden artık eşyalara zarar vermeye başlamıştım. Öfkeden gözümden yaşlar bile geliyordu.

Artık canıma tak etti server değiştirmeye karar verdim ve hesabımı EU Nordic & East'e aktardım.
Neden mi EU West'e geçmedim? Çünkü bizimkiler orayı da işgal etmiş. Neredeyse her 3 kişiden ikisi türk.

TR'de Challenger 300 LP iken EU Nordic & East'e geçdim(düşünün okadar bıkmışım). Plat 1'den başlayıp Master 350 LP'ye kadar yükseldim. Plat eloda iken sadece 2 türk'e denk geldim. Yüksek eloda zaten herkes yabancı. Çoğu Polonyalı ve danimarkalı.

Şunu da eklemek istiyorum, TR'de olduğu gibi Flame yapan, Feedleyen, Trolleyen, küfür eden bir insan topluluğu yok. Olsa bile çok nadir.

Eğer sizde benim gibi bu durumdan muzadaripseniz ve Hardtry bir oyuncuysanız EU Nordic & East'e geçebilirsiniz,
Saygılar.

Bunu gören Türkler hemen EU Nordic & East'i de işgal eder

Hala LoL oynayan kaldı mı diyeceğim ama, metin 2 bile oynayan birsürü kişi var Ama söylediklerinize hak veriyorum oynanacaksa bile TR serverinde oynanmaz bu oyun.

Aynen dediğiniz gibi TR sunucusunda ne ararsan var.Küfür eden mi dersin,Afk bırakan mı,bilerek feedleyen mi.Ben yinede oyun sonu usanmadan hepsini teker teker reportluyorum.Umarım bir gün düzelir TR Serveri.

Ne yazıkkı Türk oyuncu topluluğunun büyük bir kısmı toxic insanlardan oluşuyor, istisnalar kaideyi bozmaz tabi. Diğer oyunlarda durum çok da farklı değil. R6 Siege oynarken durduk yere teamkill atan mı dersin, trolleyenmi dersin, hileci mi dersin hepsi var. Bu tipler yüzünden 150 pingi göze alıp Doğu Amerika serverinde oynuyorum.

@Skilinc33 Aslında bende North America'ya geçmeyi düşündüm fakat mesafe uzak olduğundan Ping değerleri yüksek.

Bu Türkleri çözemedim, yani tamam milletin rankına değer vermiyorsun ama kendi rankına neden değer vermiyorsun arkadaş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…