Turkey vs EU Nordic & East

Kesinlikle katılıyorum. Sadece EUNE için geçerli değil bu, EUW için de geçerli. Hatta KassadinsCreed'in bu konuda şöyle bir yorumu vardı: "EUW oyuncuları çok daha iyi. Altından beri TR'nin elmasından daha iyi. Herkes tryhard, bırakmıyorlar oyunu. TR 1500 LP Challenger'da bile daha kötü oyuncular var." Bir de, sezon 3 civarıydı sanırım, EUNE'ye geçişleri yanlışlıkla bedava yapmışlardı TR'de 🤣 Ondan faydalandığımdan beri geri dönmedim lanet sunucuya.

Bütün oyunlarda mı olur bu kanser kitle ya. Ama şu ana kadar gördüğüm en güzel kitle MTA'nın "Need For Speed : San Andreas" serverinde var. Herkes birbiri ile iyi anlaşıyor. Saçmalık yapmıyor. Ama bir ETS 2 MP gireyim diyorum. Abooov! Bilerek çarpan mı dersin? Küfürler yağdıran mı dersin? Sunucuda adımız çıktı. Sonra ban atıyorsun "YhĞĞAa bğEN NĞe yĞaPTğıM!! Sğlak mADmİnN !!" diye söyleniyorlar.

Tekrardan TR'den geçişlerin açılması gibi bir durum söz konusu olur mu peki?
Bedavaya geçemezsin. Parayı basarsan her zaman geçersin.

Arada bir EUNE'den TR'ye geçişi bedava yapıyorlar türk oyuncular için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı