Dünya geneline göre ters orantıyla büyümeye devam ediyor hem de. Dünya Hava Kargo Verileri (WACD) %5.4 düşüş kaydederken, Turkish Cargo %8.8 artış yazdı.
126 ülkeye hizmet verilirken, en çok büyüme Amerika ve Uzak Doğu'da kaydedildi. Diğer bölgelerde ise %5 üstü verilerle pozitif veriler kayda geçilmiş.
Estağfirullah ne cahilliği. O, şirketler arası bir anlaşmaya bağlı. Kimisi var Astra'ya 40.000 TL ister kimisi var 45.000 TL ister malum. Uçağın yaptığı uçuş, değişen parçası, motoru, geçirdiği olay sayısı falan her şey değiştirir bu rakamı.
Kiralama işlemleri ile ilgili araştırma istersen "Lease" işlemi diye geçer. Wet-lease olursa pilot ve kabin ekibi ile Dry-lease olursa sadece uçak, ekipsiz halde kiralama oluyor.
Kişisel Not: Soru işaretlerinden önce boşluk bırakma, ban yememen için söylüyorum yanlış anlama sakın