TurkNet 1 gigabit için Ethernet port çoklayıcı önerisi

Otrivine

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Gemi Operasyon Uzmanı
TurkNet 1 gigabit fiber kullanıyorum. Verdikleri smartfi diye geçen modemde tek bir Ethernet çıkışı var. Fakat benim bir çıkışa daha ihtiyacım var. Hız düşüşüne sebep vermeyecek 2 çıkışlı falan çoklayıcı önerisi olan var mıdı?

Aradığınız cihazın ismi switch. 4 veya 5 portlu olan, bilinen bir markayı satın alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken switch'in 1Gbit olması. TPLink bu noktada bilinen ve kolay bulunan bir cihaz, deneyebilirsiniz.

Aradığınız cihazın ismi switch. 4 veya 5 portlu olan, bilinen bir markayı satın alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken Switch'in 1gbit olması. TP-Link bu noktada bilinen ve kolay bulunan bir cihaz, deneyebilirsiniz.

Çok anlamıyorum da bu işten link varsa atabilmeniz mümkün mü?

Hocam merak ettim bu yarı fiyatına aynı şekilde 1000 Mbps internet desteklediği yazıyor bu işimi görmez mi?

1 Gbit yazıyorsa işinizi görmesi lazım. İşinizi görmezse iade edebilirsiniz. Amazon üzerinden aldığınız için iade işlemleri de kolay olacaktır.

Sanırım bu switch'in PoE desteği olmadığı için ucuz ancak PoE ihtiyacınız yoksa bunu tercih edebilirsiniz.

1 gbit yazıyorsa işinizi görmesi lazım. İşinizi görmezse iade edebilirsiniz. Amazon üzerinden aldığınız için iade işlemleri de kolay olacaktır.

Sanırım bu Switch'in POE desteği olmadığı için ucuz ancak POE ihtiyacınız yoksa bunu tercih edebilirsiniz.

POE güvenlik kamerası vs gibi bağlantılar için mi? Eğer öyleyse sadece PlayStation ve masaüstü bilgisayara kablo çekeceğim ben.

POE güvenlik kamerası vs gibi bağlantılar için mi? Eğer öyleyse sadece PlayStation ve masaüstü bilgisayara kablo çekeceğim ben.

Ethernet üzerinden güç vermek için kullanılıyor, kameralarda kullanımı var evet. PlayStation ve masaüstü bilgisayarınız için PoE'ye ihtiyacınız olmayacaktır. Bulduğunuz 1Gbit switch'i satın alabilirsiniz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı