TurkNet 1000 Mbps için modem tavsiyesi

mryusufcan

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Radyoloji Teknikeri
Merhaba arkadaşlar, TurkNet'e geçeceğim. 1000 Mbps geldi siyah kutudan taktılar binaya. Bu sebeple modem tavsiyenizi bekliyorum şu an Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Çok memnunum ancak fiber için yetersiz kalacak.
Bütçem en fazla 1200 TL civarı.
Geçip geçmeme konusunda bir korku söz konusu sorun yaşar mıyım diye, mahallede kimse kullanmıyor henüz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, TurkNet'e geçeceğim. 1000 Mbps geldi siyah kutudan taktılar binaya. Bu sebeple modem tavsiyenizi bekliyorum şu an Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Çok memnunum ancak fiber için yetersiz kalacak.
Bütçem en fazla 1200 TL civarı.
Geçip geçmeme konusunda bir korku söz konusu sorun yaşar mıyım diye, mahallede kimse kullanmıyor henüz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bedava modem veriyorlar zaten.

Keenetic Hero DSL önerebilirim hem elinizde omni DSL'de var mesh ağı kurabilirsiniz ev içinde.

Bende bu şekilde düşünüyorum ama sorma sebebim mesela Hero modeli iyi mi alternatif daha iyi cihaz var mı?

GigaFiber'e geçince modem, router gibi ekipmanlar size verilecek ve bunlar GigaFiber için gayet yeterli. Ekstra masraf yapmanızı önermem.

Faturaya ek satiyorlar diye biliyorum ben bu sebeple arayışa girdim onu almayıp kendi istediğimi alayım bari diye.

@mryusufcan @509401

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı