TurkNet 1000 Mbps simetrik internet 100 TL

Ciddi misiniz? Kaç lira tahsil ediliyor ve hangi amaç için?

Çankaya'nın neresindesiniz hocam? Akp genel merkez binasının orada yaşıyorum ne zaman ulaşır bana acaba
Bahçeli'deyim hocam. Galiba Emek'e çalışmalar planlanmış, belki bir sonrakinde de bize gelir diye umuyorum. Siz de Söğütözü'ne bağlısınız galiba, siz de öncelikli mahallelerdensinizdir diye düşünüyorum. Size de 2-3 sene var derdim. Hedef 2023 galiba

Ciddi misiniz? Kaç lira tahsil ediliyor ve hangi amaç için?
Çok değil dediğim gibi, 5-10 TL falan oluyordu ama her sene olunca bıktık. Alma nedenlerinin ise internetin yavaşlamaması için olduğunu söylüyorlardı. Taahhüt bitince farklı bir ISS'ye geçiş yapmayı düşünüyoruz.

Fakir olan ben 1 Mbps'yi görünce mutlu oluyorum
Şu altyapıyı Ankara'ya getirseler keşke artık.

Çankayada oturuyorum daha yeni geldi fiber

Bende cinnahtayım daha yeni geldiler fiber döşeyen abi 2 ay gibi bir şey demişti daha erken dersem yalan olur gibisinden bir şey demişti.

Ben de birkaç aydır Turknet abonesiyim. 900/900mbps paralel hızlar alıyordum. 4-5 gündür hızımı 100mbps sabitlediler. Modem arayüzü WAN bağlantısı 1000Mbps/Full görünüyor. Lan bağlantım 100Mbps/Full. Cat6 utp kablo kullaniyorum. Kablo 3 -4 yılı geçmiş olabilir. Size sorun nedir veya neler olabilir?
Not:
"MSI B360m Bazooka Anakartımın LAN çıkışı 1000Mbps destekliyor. "
Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…