TurkNet 1000 Mbps simetrik internet 100 TL

Açıkçası ben bilerek yapıldığını düşünüyorum. Her sene arayıp internet hızımızın düşmemesi için bir miktar daha fazla ödeme yapmamızı söylüyorlar. İlk başlarda düşük bir miktar zaten diye kabul ediyorduk fakat bu sene kabul etmedik çünkü her seferinde fiyat artıyor fakat bir şey değişmiyordu. Ve o zamandan beri düzenli olarak internet kesiliyor, oyunlarda pingim 15-20k gibi değerlere çıkıyor.
Ciddi misiniz? Kaç lira tahsil ediliyor ve hangi amaç için?
 
Vodafone Net 1000Mbps verebiliyor evime lakin Türknetten sorgulatınca sadece 100Mbps yazıyor. 1000Mbps verseler anında geçerim.
 
Çankaya'nın neresindesiniz hocam? Akp genel merkez binasının orada yaşıyorum ne zaman ulaşır bana acaba 🧐
Bahçeli'deyim hocam. Galiba Emek'e çalışmalar planlanmış, belki bir sonrakinde de bize gelir diye umuyorum. Siz de Söğütözü'ne bağlısınız galiba, siz de öncelikli mahallelerdensinizdir diye düşünüyorum. Size de 2-3 sene var derdim. Hedef 2023 galiba 😅
 
Ciddi misiniz? Kaç lira tahsil ediliyor ve hangi amaç için?
Çok değil dediğim gibi, 5-10 TL falan oluyordu ama her sene olunca bıktık. Alma nedenlerinin ise internetin yavaşlamaması için olduğunu söylüyorlardı. Taahhüt bitince farklı bir ISS'ye geçiş yapmayı düşünüyoruz.
 
TurkNet GigaFiber altyapısında artık upload hızı ilk 6 aydan sonra 150 Mbps olmayacak ve sürekli 1000 Mbps olacak. Yani bu demek oluyor ki 1000 Mbps simetrik internet 100 TL.
Özellikle yayıncılar ve içerik üretenler için harika olmuş.

Eki Görüntüle 1070684

Ben de 3 aydır kullanıyorum ve hız testim böyle:

Eki Görüntüle 1070686

Fakir olan ben :( 1 Mbps'yi görünce mutlu oluyorum :(
Şu altyapıyı Ankara'ya getirseler keşke artık.

Çankayada oturuyorum daha yeni geldi fiber :(
 
Bahçeli'deyim hocam. Galiba Emek'e çalışmalar planlanmış, belki bir sonrakinde de bize gelir diye umuyorum. Siz de söğütözü'ne bağlısınız galiba, siz de öncelikli mahallelerdensinizdir diye düşünüyorum. Size de 2-3 sene var derdim. Hedef 2023 galiba 😅

Bende cinnahtayım daha yeni geldiler fiber döşeyen abi 2 ay gibi bir şey demişti daha erken dersem yalan olur gibisinden bir şey demişti.
 
Ben de birkaç aydır Turknet abonesiyim. 900/900mbps paralel hızlar alıyordum. 4-5 gündür hızımı 100mbps sabitlediler. Modem arayüzü WAN bağlantısı 1000Mbps/Full görünüyor. Lan bağlantım 100Mbps/Full. Cat6 utp kablo kullaniyorum. Kablo 3 -4 yılı geçmiş olabilir. Size sorun nedir veya neler olabilir?
Not:
"MSI B360m Bazooka Anakartımın LAN çıkışı 1000Mbps destekliyor. "
Şimdiden teşekkürler.
 

Geri
Yukarı