TurkNet 100Mbps internet Twitch yayınında donuyor

Kxvet

Megapat
Hat değerlerimi görsellerde belirttim. Bazı Twitch yayıncılarında 1080P60 sıkıntı yaratmazken bazılarında 480 bile donarak izliyorum (yayınlardan kaynaklı sorun yok).ek olarak 1080P60 FPS yayın verebilecekken 720 bile zor veriyorum. Yayın verme işi modeme reset atınca geçiyor ama Twitch sorunu düzelmiyor. Aydınlatabilecek varsa çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• ss.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot (1).png
    42,6 KB · Görüntüleme: 102
  • Adsız.png
    45,6 KB · Görüntüleme: 142
İşlemciden kaynaklı olabilir, güçsüz bir işlemcin mi var?

Aynı sıkıntıyı YouTube'da yaşamıyorsanız sorun sistem kaynaklıdır büyük ihtimalle. Söz konusu video değil yayın olunca depolanacak bir video süresi olmadığı için bileşenlerin anında işlemi sıraya koymadan yapabilmesi gerekiyor. Yetmezse de donmalar başlıyor.

İşlemciden kaynaklı olabilir, güçsüz bir işlemcin mi var?
i5-10200h var?
youtube'da olmuyor

@Kxvet Sizin routing baya sıkıntılı ya, çok fazla da hop var ayrıca, buyrun bu da benimkisi. Modem arayüzünden DNS'leri şu şekilde değiştirerek tekrar deneyebilir misiniz?

1.1.1.1
1.0.0.1

DNS değişimi rotayı etkilemez. Sizde muhtemelen loss sorunu mevcut. PingPlotter ile tekrar Twitch. TV adresine sorgu yapar mısın?
twitch ve youtube için değerleri yükledim

Dosya Ekleri

• twitch.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 97
  • youtube.png
    729,2 KB · Görüntüleme: 97
IP adreslerini niye kapattın? Modeme gelen IP adresi görünmez merak etme
Aynı sitelere ben de sorgu yapıp o kapadığın IP adreslerinde problem olup olmadığına bakacaktım

Google servislerinin rotası normalden farklı çıktı. Daha dün 6 hopta YouTube ulaşıyorken şimdi 15 hop olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…