TürkNet sözünü tutuyor zaten? Kendi altyapı hizmetine hala zam yapmadı. Burada suçlamanız gereken şirket TT. Kimse düşünmüyordu zaten portlara gelecek zammı, TT rakip şirketlerinin böyle söz verdiğini gördüğü için yapıştırdı zammı. Tekel bir arap şirketi bize acır mı zaten? Devletin artık bir el atması lazım şu tekele.Sende benim konuyu anlamamışsın herhalde. Benim TurkNet'e guvenim kalmadi bu sebepten dolayi degistiriyorum. Tepkim yapilan zamma degil 30 TL beni zengin etmez ok?
TurkNet yıl başında 100 liraya satıyordu. Mart gibi zam yaptı. Port ücretlerine zam yapmıştı Telekom. Sonra bunu hazirana çektiler. Çoğu firma 100 Mbps 100 liradan satıyordu hazirana kadar kimse zam yapmamıştı. TurkNet hariç. Sonra ise Haziran'da tüm firmalar ücretleri yükseltiler sebebi tamam belli. Netspeed 100 Mbps 140 lira satıyor şu an. TurkNet niye durduk yere zam yaptı? Port ücreti diye gittiler mart ayında zam yaptılar zaten.Yılanın başı Türk Telekom zam yaptığı için TurkNet, Türk Telekom altyapısı kullandığı hizmetlere zam yapmak zorunda yoksa zarar ederler. Sen zarar edeceğin bir hizmeti verecek misin? Verdiğin zaman haber et.
TurkNet sözünü tutuyor zaten? Kendi altyapı hizmetine hala zam yapmadı. Burada suçlamanız gereken şirket TT. Kimse düşünmüyordu zaten portlara gelecek zammı, TT rakip şirketlerinin böyle söz verdiğini gördüğü için yapıştırdı zammı. Tekel bir Arap şirketi bize acır mı zaten? Devletin artık bir el atması lazım şu tekele.
TurkNet sözünü tutuyor zaten? Kendi altyapı hizmetine hala zam yapmadı. Burada suçlamanız gereken şirket TT. Kimse düşünmüyordu zaten portlara gelecek zammı, TT rakip şirketlerinin böyle söz verdiğini gördüğü için yapıştırdı zammı. Tekel bir Arap şirketi bize acır mı zaten? Devletin artık bir el atması lazım şu tekele.
Hocam ben zaten NetSpeed geçiyorum TT'den. NetSpeed'de zam yapacak çünkü %67 zam daha yaptı TT. Yapmak zorunda yoksa zarar edecek. Niye zarar edeceği hizmeti tutsun adam.TurkNet yıl başında 100 liraya satıyordu. Mart gibi zam yaptı. Port ücretlerine zam yapmıştı Telekom. Sonra bunu hazirana çektiler. Çoğu firma 100 Mbps 100 liradan satıyordu hazirana kadar kimse zam yapmamıştı. TurkNet hariç. Sonra ise Haziran'da tüm firmalar ücretleri yükseltiler sebebi tamam belli. Netspeed 100 Mbps 140 lira satıyor şu an. TurkNet niye durduk yere zam yaptı? Port ücreti diye gittiler mart ayında zam yaptılar zaten.
Sen şu an zammı savunuyorsun resmen.
Zaten TürkNet artık GigaFiber olmadan mantıksız çünkü alternatifler çıktı. Siz diyorsunuz yeni zam yapıldı bir zam daha bekler misiniz? Beklemezsiniz bu yüzden reklam amaçlı zam yapmayacağız dediler buna güvenip TT bir zam daha çakınca TT altyapısı kullanan hizmetlerine zam yaptılar.Benim muhattabim TT degil neden onu suçliyayim? TurkNet'in CEO'su birçok teknoloji kanalinda yilda 1 defa zam yapiyoruz ve haziran 2023'e kadar zam yapmicaz diyerek söz verdi. Peki 2 ay sonra tekrar zam yapmayacaklari ne malum? Benim tepkim buna guven sorunu yaşattilar. Mart ayının sonunda yapılan port ucreti zammi sebebi ile yapildigini kendi Twitter destek ekibi soyluyor peki bu zamana kadar neden aciklamadilar? Cünku yemedi zaten yaptıkları bir zam vardı aynı haftalarda 2. zammı acıklasalardı cok kullanıcı kaybederlerdi bu sebeple beklediler 2 ay. Dedigim gibi sirkete guvenim kalmadi. Kimseyede TurkNet'i tavsiye etmiyorum.
Ben nediyorum sen ne anlıyorsun. Adamlar zaten Haziran'da zam yaptılar. Yeni bir zam haberine kadar zam gelmeyecek. TurkNet keyfi zam yaptı!Hocam ben zaten Netspeed geçiyorum TT'den. Netspeed'de zam yapacak çünkü %67 zam daha yaptı TT. Yapmak zorunda yoksa zarar edecek. Niye zarar edeceği hizmeti tutsun adam.
Hocam ben zaten NetSpeed geçiyorum TT'den. NetSpeed'de zam yapacak çünkü %67 zam daha yaptı TT. Yapmak zorunda yoksa zarar edecek. Niye zarar edeceği hizmeti tutsun adam.
Zaten TürkNet artık GigaFiber olmadan mantıksız çünkü alternatifler çıktı. Siz diyorsunuz yeni zam yapıldı bir zam daha bekler misiniz? Beklemezsiniz bu yüzden reklam amaçlı zam yapmayacağız dediler buna güvenip TT bir zam daha çakınca TT altyapısı kullanan hizmetlerine zam yaptılar.
Ben nediyorum sen ne anlıyorsun. Adamlar zaten Haziran'da zam yaptılar. Yeni bir zam haberine kadar zam gelmeyecek. TurkNet keyfi zam yaptı!
TürkNet sitesinde %67 port zammı geldiğini bu yüzden zam yaptığını yazmıştı yeni. Bu cümleye göre yine zam gelmiş demek oluyor yani saydığınız ISS'ler maalesef fiyatını arttıracaktır. Fiyat arttırma işi benim de işime gelmiyor arkadaşlar benim burada demek istediğim devlet eliyle bu kadar güçlenmiş bir ISS'nın satılıp sonrasında öyle bırakılması. Bu adamlar tekel altyapı konusunda ve devletin, rekabette olduğu şirketlere yardım etmesi lazım ki bu tekeli kırsın. Yoksa kendi altyapılarını kuramadığı sürece hiçbir zaman fiyatları düşük olmayacak. Hizmet ise takılı kalacak.Netspeed zammı yapmış sanırım. 1 Haziran'da Türk Telekom port fiyatlarını arttırmış, yazılanlara göre Netspeed ve Millenicom gibi firmalar bunun üzerine fiyatlarını arttırmışlar. Yani o firmalara bir daha zam gelmeyecek sanırım bir süre. Zamlı fiyatları bunlar yanılmıyorsam.