TurkNet 170 TL mi oldu?

Sende benim konuyu anlamamışsın herhalde. Benim TurkNet'e guvenim kalmadi bu sebepten dolayi degistiriyorum. Tepkim yapilan zamma degil 30 TL beni zengin etmez ok?
TürkNet sözünü tutuyor zaten? Kendi altyapı hizmetine hala zam yapmadı. Burada suçlamanız gereken şirket TT. Kimse düşünmüyordu zaten portlara gelecek zammı, TT rakip şirketlerinin böyle söz verdiğini gördüğü için yapıştırdı zammı. Tekel bir arap şirketi bize acır mı zaten? Devletin artık bir el atması lazım şu tekele.

TurkNet yıl başında 100 liraya satıyordu. Mart gibi zam yaptı. Port ücretlerine zam yapmıştı Telekom. Sonra bunu hazirana çektiler. Çoğu firma 100 Mbps 100 liradan satıyordu hazirana kadar kimse zam yapmamıştı. TurkNet hariç. Sonra ise Haziran'da tüm firmalar ücretleri yükseltiler sebebi tamam belli. Netspeed 100 Mbps 140 lira satıyor şu an. TurkNet niye durduk yere zam yaptı? Port ücreti diye gittiler mart ayında zam yaptılar zaten.

Sen şu an zammı savunuyorsun resmen.

Böyle bir savunma yok. Ben TurkNet kullanıyorum bu ayrımı vaat verirken yapmıyorsa başarısz olduğu vakit ama o TT alt yapısı diye bir şey yok. Ben TurkNet'den internet hizmeti alan bir müşteriyim ve bana ISS'im bu yıl için zam olmayacak demiş ve sözünü tutamamış, sözleri siteden kaldırmış olabilirler ama hâlâ YT'de CEO'nun kendi ağzından çıkan kelimeleri duruyor.
Durumu anlıyorum, ekonomi zor şartlar uygun değil ancak bunlar sözünü tutamadığı gerçeğini değiştirmiyor. Kendileri açıklamadılar mı; "biz bunu oturup düşündük ve yıllık enflasyon tahmini yapıp ona göre bir fiyat belirliyoruz 2023 hazirana kadar zam yok" diye. Bu kadar iddialı konuşmayacaksın. Yoksa zam yapmasına diyebilecek bir şeyim yok, ne yapsın onlar da zor durumda olsalar gerek.

Not: Turktelekomun Türkiyedeki altyapı ve ücretlendirme ıvır zıvır politikasını da kesinlikle desteklemiyorum onlar da çok yanlış yapıyor ama bu Türknet'in yaptığı zam'dan bağımsız bir konu.

Son düzenleme:
Bana Türknet'ten böyle bir mail geldi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-07-20 at 15.19.06.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 66

Benim muhattabim TT degil neden onu suçliyayim? TurkNet'in CEO'su birçok teknoloji kanalinda yilda 1 defa zam yapiyoruz ve haziran 2023'e kadar zam yapmicaz diyerek söz verdi. Peki 2 ay sonra tekrar zam yapmayacaklari ne malum? Benim tepkim buna guven sorunu yaşattilar. Mart ayının sonunda yapılan port ucreti zammi sebebi ile yapildigini kendi Twitter destek ekibi soyluyor peki bu zamana kadar neden aciklamadilar? Cünku yemedi zaten yaptıkları bir zam vardı aynı haftalarda 2. zammı acıklasalardı cok kullanıcı kaybederlerdi bu sebeple beklediler 2 ay. Dedigim gibi sirkete guvenim kalmadi. Kimseyede TurkNet'i tavsiye etmiyorum.

Hocam ben zaten NetSpeed geçiyorum TT'den. NetSpeed'de zam yapacak çünkü %67 zam daha yaptı TT. Yapmak zorunda yoksa zarar edecek. Niye zarar edeceği hizmeti tutsun adam.

Zaten TürkNet artık GigaFiber olmadan mantıksız çünkü alternatifler çıktı. Siz diyorsunuz yeni zam yapıldı bir zam daha bekler misiniz? Beklemezsiniz bu yüzden reklam amaçlı zam yapmayacağız dediler buna güvenip TT bir zam daha çakınca TT altyapısı kullanan hizmetlerine zam yaptılar.

Hocam ben zaten Netspeed geçiyorum TT'den. Netspeed'de zam yapacak çünkü %67 zam daha yaptı TT. Yapmak zorunda yoksa zarar edecek. Niye zarar edeceği hizmeti tutsun adam.
Ben nediyorum sen ne anlıyorsun. Adamlar zaten Haziran'da zam yaptılar. Yeni bir zam haberine kadar zam gelmeyecek. TurkNet keyfi zam yaptı!

Netspeed zammı yapmış sanırım. 1 Haziran'da Türk Telekom port fiyatlarını arttırmış, yazılanlara göre Netspeed ve Millenicom gibi firmalar bunun üzerine fiyatlarını arttırmışlar. Yani o firmalara bir daha zam gelmeyecek sanırım bir süre. Zamlı fiyatları bunlar yanılmıyorsam.

Ben nediyorum sen ne anlıyorsun. Adamlar zaten Haziran'da zam yaptılar. Yeni bir zam haberine kadar zam gelmeyecek. TurkNet keyfi zam yaptı!
TürkNet sitesinde %67 port zammı geldiğini bu yüzden zam yaptığını yazmıştı yeni. Bu cümleye göre yine zam gelmiş demek oluyor yani saydığınız ISS'ler maalesef fiyatını arttıracaktır. Fiyat arttırma işi benim de işime gelmiyor arkadaşlar benim burada demek istediğim devlet eliyle bu kadar güçlenmiş bir ISS'nın satılıp sonrasında öyle bırakılması. Bu adamlar tekel altyapı konusunda ve devletin, rekabette olduğu şirketlere yardım etmesi lazım ki bu tekeli kırsın. Yoksa kendi altyapılarını kuramadığı sürece hiçbir zaman fiyatları düşük olmayacak. Hizmet ise takılı kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…