TurkNet 170 TL mi oldu?

Kullanıcı adı şifre vs. diyor bilmiyorum ki (sonunda destek kaydı açabildim)
İnternetten modeminin modelini yazıp arayüz giriş şifresi yaz. Giriş yapabilirsen yine momeninin modeliyle DSL Bilgi kısmını bulmaya çalış.

Arayüz şifresi genelde şöyledir:
kullanıcı adı: admin şifre: admin
TTNET Modemlerinde genelde:
kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom

İnternetten modeminin modelini yazıp arayüz giriş şifresi yaz. Giriş yapabilirsen yine momeninin modeliyle DSL bilgi kısmını bulmaya çalış.

Kullanıcı adı: Admin şifre: Admin.
TTNET modemlerinde genelde:
Kullanıcı adı: Admin şifre: Türk Telekom.

Olmadı hocam ama teşekkürler.(modem ZyXEL)

Modemimde budur https://www.epey.com/modem/zyxel-vmg1312-b10a.html

İnternetten modeminin modelini yazıp arayüz giriş şifresi yaz. Giriş yapabilirsen yine momeninin modeliyle DSL bilgi kısmını bulmaya çalış.

Kullanıcı adı: Admin şifre: Admin.
TTNET modemlerinde genelde:
Kullanıcı adı: Admin şifre: Türk Telekom.

Hocam baktım girdim şu an nereye bakmam lazım.

Olmadı hocam ama teşekkürler.(modem ZyXEL)

Modemimde budur https://www.epey.com/modem/zyxel-vmg1312-b10a.html

Hocam baktım girdim şu an nereye bakmam lazım.

Burada VDSL mi ADSL mi gibi ayrıca max bit rate bilgileri yazması lazım oraya bakarak görebilirsiniz . Eğer ADSL veya ADSL_2plus yazıyorsa müşteri hizmetlerine yazın

Burada VDSL mi ADSL mi gibi ayrıca Max bit Rate bilgileri yazması lazım oraya bakarak görebilirsiniz. Eğer ADSL veya adsl_2Plus yazıyorsa müşteri hizmetlerine yazın.

Nereden bakıcağımı bulamadım.

Abonelik başlatmayında ellerinde patlasın zam. Türk Telekom'a 10-20 TL fazla verip 2 yıl taahhüt kullanmak kat kat daha mantıklı. En azından 2 sene zam gelmez internete. Bari 170 lira yapıyorsun fiber kullananlara 200 Mbps ver. Hala 100 Mbps sınırı koymuşlar. Telekom'a diyorlardı 100 Mbps ile sınırlıyor diye. Şimdi aynısını TurkNet yapıyor.

Burada VDSL mi ADSL mi gibi ayrıca Max bit Rate bilgileri yazması lazım oraya bakarak görebilirsiniz. Eğer ADSL veya adsl_2Plus yazıyorsa müşteri hizmetlerine yazın.

VDSL2 Annex B yazıyor.

Hocam ben de aşırı bilgili değilim 16000KBPs bit yazıyorsa bu 16 Mbps anlamına geliyor o şekilde kontrol et istersen.

Tamam sen talep oluştur hemen.

Talep oluşturdum bakmıyorlar ki.

Netspeed geçmeyi düşünüyorum sıkıntı çıkarırlar mı sizce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı