1 senelik sözleşme ile Türk Telekom fiber özelleştirilmiş pakete (200 Mbps download) 209 TL ödüyorum, bilsem 2 senelik sözleşme yapardım. Sözleşme bitimi sağlam fiyatlar kitleyecekler belli oldu.
Arkadaşlar tahattütlü internet kullanırsanız hem avantajınız olur hem indiriminiz normal de 1 Gbps Türk Telekom 536 TL ancak benim sözleşmem olduğu için 2 sene sabit fiyat 400 TL ödeyeceğim. 2 seneye kadar TurkNet ve diğer sözleşmesiz firmalar o fiyatları 3'e katlar ancak sizin uzun zaman boyunca sözleşmeniz olacağı için eski müşteri portfeyinden yararlanıp uyguna alabilirsiniz.
Yanlış düşünüyorsunuz. 2 yıldır kullanıyorum uygun fiyat ile güzel hız alıyordum ayrıca modem de bana kalıyor. Su an abarttılar fiyatı 1 yıl içinde 70TL'den 170'e çıktı bu zamla birlikte kendi fişlerini cekmis oldular artık uygunluğu falan kalmadı.
Buradan şunu anlıyoruz, sözleşme yapmak Türkiye'de en mantıklısı. En azından 1-2 sene sabit fiyat ile bu seneler boyunca zamlardan korunuruz, 2 sene sonunda geçirirler artık.
Artık iki yıllık taahüt yapılmıyor maalesef. 1 yıl artık bütün taahütler. Yine de taahütlü bir paket kullanmak daha iyi geliyor bana. Diğer türlü beklenmedik bir fiyat çıkabilir veya birden zam gelebilir.