TurkNet 250 TL oldu

1 senelik sözleşme ile Türk Telekom fiber özelleştirilmiş pakete (200 Mbps download) 209 TL ödüyorum, bilsem 2 senelik sözleşme yapardım. Sözleşme bitimi sağlam fiyatlar kitleyecekler belli oldu.

Büyük ihtimalle sağlam bir fiyat gelecek. Benim sözleşme TT'de 118'di 2 senelik. Bitiminde en ucuz paketi 220 civarı veriyordu.

Turkcell 100Mbps 20 upload paketini kullanıyorum.
Aylık 230 TL'ye.
Aldığım download hızı 150 altına hiç düşmüyor bile.
Tavsiye ederim.

Arkadaşlar tahattütlü internet kullanırsanız hem avantajınız olur hem indiriminiz normal de 1 Gbps Türk Telekom 536 TL ancak benim sözleşmem olduğu için 2 sene sabit fiyat 400 TL ödeyeceğim. 2 seneye kadar TurkNet ve diğer sözleşmesiz firmalar o fiyatları 3'e katlar ancak sizin uzun zaman boyunca sözleşmeniz olacağı için eski müşteri portfeyinden yararlanıp uyguna alabilirsiniz.

Miraderim törknet yha çok iyi hem toohhüt deyi bir şey yok ya istedin zaman qurtuluon.

Böyle o yayıncının bu Influencer'in gazına gelip yaparsanız olacağı bu :D

Not: Superonlinespor.

Yanlış düşünüyorsunuz. 2 yıldır kullanıyorum uygun fiyat ile güzel hız alıyordum ayrıca modem de bana kalıyor. Su an abarttılar fiyatı 1 yıl içinde 70TL'den 170'e çıktı bu zamla birlikte kendi fişlerini cekmis oldular artık uygunluğu falan kalmadı.

Adamların zam politikası bir acayip, 250 TL çok fazla. Şu an ben de bir değişikliğe gitme kararı aldım. Ülke ekonomisi zıvanadan çıktı yemin ediyorum.

Artık iki yıllık taahüt yapılmıyor maalesef. 1 yıl artık bütün taahütler. Yine de taahütlü bir paket kullanmak daha iyi geliyor bana. Diğer türlü beklenmedik bir fiyat çıkabilir veya birden zam gelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı