TurkNet YAPA kapsamında olan müşterilerine 30 Mbps'ye kadar upload sağlayacaklarını duyurdu. Belki de başlamıştır bile.
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke ben de VDSL kullanıcısı olsam dedirten türden bir gelişme.TurkNet cidden kendini aştı arkadaş!
30 Mbps upload ne demek yahu?
Millet o uploadı alabilmek için tonlarca para ödüyor.
Vay be!
Dilerim en kısa sürede siz de bu hızlara kavuşursunuz. Ben 4 yıldır ADSL kullanmaktan bıktım, siz umarım bu keyfi yaşarsınız.Bir kaç kişi 40Mbps alıyor ama ortalama 20-30Mbps civarı. Bizim santrale YAPA kurulumu yapılmış sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Onlar "rekabeti sağlamak" için böyle hizmet sunuyorlar ise çöp hizmet vermeye devam etsinler.Diğer çekemeyen firmalar kesin rekabet kuruluna şikayet ederler. Normal kullanıcıya fiyat farkı olmaksızın 30 Mbps upload veriyorlar diye.
Şikayet edilse bile TürkNet küçük oyuncu olduğu için ciddi bir yaptırım uygulayacağını pek sanmam.Diğer çekemeyen firmalar kesin rekabet kuruluna şikayet ederler. Normal kullanıcıya fiyat farkı olmaksızın 30 Mbps upload veriyorlar diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.