TurkNet 30 Mbps Upload Sunuyor

TurkNet YAPA kapsamında olan müşterilerine 30 Mbps'ye kadar upload sağlayacaklarını duyurdu. Belki de başlamıştır bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET 35GB AKN sonrası 8 MBPS geçmeyen hız, 1.90 MBPS upload teşekkürler...
Benim bağlı olduğum saha dolabını VDSL destekli olanla değiştirmeyip, aynı durumu yaşamamıza sebep oluyorlar, farklı servis sağlayıcılarının yoğun olduğu bölgelere yatırım yapmıyorlar, zira koca Sancaktepe'de oturuduğum bölgede 5-6 tane eski tip geri kalanı VDSL olmak üzere tonlarca kabin var. Üstelik bunu sıkılmadan utanmadan taşeron firmanın sağladığı müşteri hizmetlerinden birinin söylemesi daha üzücü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sadece YAPA altyapılarına özel. Yani kendi döşedikleri altyapıya. O da ülke genelinde %10 bile yoktur. Ayrıca Türknet iyi hoş da, bir yakınımda 16 Mb internet olduğu halde, 6 Mbit hız verebildiği halde film izlerken sorun yaşamıyorum, 720p'de iken ama bende 75 Mb hız çıktğı halde bazen takılmalar yaşıyorum. Bunu da hız testinde gördüğüm kadarı ile, Türknet başka alltyapılara, yada yurt dışı sunucularına bağlanırken çok yüksek ping çıkıyor, buna bağlıyorum. Yakınımdaki Türkcell, yurt dışı sunucuları ile, 75 ping alırken, ben bazen 150'leri görüyorum. Bu da dizi izlerken bile etkiliyor.

Yakınımdaki Türkcel, ADSL bendeki fiber olduğu halde.
 
Son düzenleme:
Genel olarak yurt dışı çıkışlarında sorun olduğu düşünüyorum, gerekli kapasite sağlanamıyor olmalı, siz ve ben dahil bu aralar bu durumdan şikayetçi olan tonlarca kullanıcı var. Kota dolunca 5 Mbps hız ile 70 civarı ping ile oynadığım oyun artık 120 civarında seyrediyor, Youtube'den video izlerken 5 Mbps ile akıcı şekilde 720p izlerken şuan 480p izlerken donuyor. Bir yerlerde kapasite yetersizliği olmalı. SOL kullanıcıları ise sanırım bundan etkilenmemiş görünüyor. Acaba SOL'un kendine ait yurt dışı çıkışı falan mı var diye düşünmedim değil.
 
Büyük ihtimal kendine ait yurt dışına çıkışta altyapısı var diye tahmin ediyorum. Ayrıca az AKN verdiği için trafik çok kullanılmıyor malum TurkNet kaldırdı AKN'yi ama 70 Mbit ile düzgün film izleyemeyeceksek ne anlamı var?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı