Turknet 35 Mpbs Düşük Hız Sorunu

Hmzy

Hectopat
1 ay 1 hafta sürenin sonunda internet sorunumuz giderildi ve şu an bağlanabiliyorum internete. Fakat bir sorun var. Alt ve üst komşum 35 Mpbs çatır çatır alırken ben 35 Mpbs pakette 4 Mpbs alıyorum. Sorun ne sizce? Arıza kaydı açtım sorun çözüldü dendi fakat sorun devam ediyor. Downloadim 4 uploadim 2.7 Mpbs. Bir de Superonline kullanırken degerlerim bu kadar kotu değildi. Bugün portları değiştirdiler ve degerlerim böyle saçma oldu ne yapmam gerekiyor? TT ekibindeki kişi telefonla abi bizim porta takayım mi dedi ve telefondan olumsuz yanıt aldı. Ne yapmış olabilirler sizce? İşlemlerin ardından oluşan saçma DSL değerlerim;

Screenshot_20171204-154221~2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Türknet'in kendisine ait altyapısında değilsiniz. Türknet, size en iyi internet hizmetini Türk Telekom'un altyapısı üzerinden sunuyor olabilir. Türknet, 100 MBPS'ye kadar hızı sadece Türknet'in kendi altyapısının olduğu alanlardaysanız o hızı verebilmektedirler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı