TurkNet 5 gündür internet yok

bojangles

Megapat
Arkadaşlar merhaba, yeni taşındığım adreste yeni bina olduğundan sadece Türk Telekom altyapısı vardı bende TurkNet üzerinden bağlattım. 9 Kasım'da internet bağlandı hazırdı 17 Kasım'da internet gitti bugün 22 Kasım 5 gündür internetim yok. Sorduğumda ise santral kaynaklı sorun olduğunu Türk Telekom'dan dönüş beklediklerini söylüyor TurkNet. Bina girişinde Türk Telekom satışçısının numarası vardı onu arayıp sordum 2 gün önce 2 yan binanıza birini kurduk en son şu an şikayet yok ki sizin bölgeye en az 100-150 kişiye bağlantı yaptık 2-3 gündür de herhangi bir şikayet olmadığını söyledi.

Ben Türk Telekom'a geçmek istediğimi ama altyapıda sorun varsa bir şey değişmeyeceğini söylediğimde ise kendisi saha ekibi ile iletişim kurup santralden bir sorun olmadığını, TurkNet'in işi Türk Telekom'a paslamak için uzattığını söylemiş. TurkNet'e durumu anlattığımda ise size yanlış bilgi verilmiş biz direkt saha personeli ve Türk Telekom üst birimleri ile iletişim halindeyiz diyor.

2024 yılında 5 gündür internetim yok bana kimin yalan söylediğini nasıl öğrenebilirim ve Türk Telekom'a geçmeli miyim sizce?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı