TurkNet 87 Mbps internet hızı nasıl?

Önceden taahhüt yaptırdıysanız henüz fiyatı yenilenmemiş olabilir, taahhüdünüz bittikten sonra siz de ufak bir fiyatlarla bakışırsınız derim.

Ben TurkNet kullanmıyorum farklı bir marka internet kullanıyorum ve 100 Mbps aldığım halde hem interneti tam alıyorum hem de bu kadar ödemiyorum.

Yeni kurulum yaptık internet hızımız normal mi?

35-50-75-100'lük paketleri olduğundan, 85Mbps altyapınız olsa da 75 tanımlıyorlar, 100Mbps tanımlasalar 87'i dibine kadar kullanırsınız ama boşuna uğraşmayın ben uğraştım, yapmıyorlar yapamıyorlar maalesef ona yapacak bir şey yok, benim de 90Mbps'lik altyapı var 75 kullanıyorum. Ben Ekim'de 2 adres için peşin ödeme yaparak almıştım aylık 280e gelmişti o zamana göre fiyatı çok iyiydi, memnunum özellikle sorun olduğunda desteğe çok kolay ulaşabiliyorsunuz, saatlerce telefonda sayıdan sayıya tıklayarak uğraşmaya gerek yok. 75Mbps VDSL ve 100Mbps fiber de kullanıyorum.

Ama yine de 87 Mbps de iyidir. Türk Telekom'da 100 Mbps için 280 TL veriyorum.
Taahhütünüz bitince sadece size özel 500tl fiyatı görünce sizde başka yollar aramaya başlarsınız hocam :D

35-50-75-100'lük paketleri olduğundan, 85Mbps altyapınız olsa da 75 tanımlıyorlar, 100Mbps tanımlasalar 87'i dibine kadar kullanırsınız ama boşuna uğraşmayın ben uğraştım, yapmıyorlar yapamıyorlar maalesef ona yapacak bir şey yok, benim de 90Mbps'lik altyapı var 75 kullanıyorum. Ben Ekim'de 2 adres için peşin ödeme yaparak almıştım aylık 280e gelmişti o zamana göre fiyatı çok iyiydi, memnunum özellikle sorun olduğunda desteğe çok kolay ulaşabiliyorsunuz, saatlerce telefonda sayıdan sayıya tıklayarak uğraşmaya gerek yok. 75Mbps VDSL ve 100Mbps fiber de kullanıyorum.

taahhüdünüz bitince sadece size özel 500TL fiyatı görünce sizde başka yollar aramaya başlarsınız hocam :D

taahhüdü 4 ay önce yaptım. Bitince TurkNet'e geçeceğim zaten. Daha çok var benim için hocam. 😄

Taahhüdü 4 ay önce yaptım. Bitince TurkNet'e geçeceğim zaten. Daha çok var benim için hocam. 😄

Ooo iyi kapatmışsınız siz işi o zaman, 2 yıl daha kafanız rahat. Benim taahhüt Aralık'ta bitti, sizin fiyatları yakalayamadık. İlk yıl 450, ikinci yıl 500TL fiyat çektiler 10 yıllık müşteriye. Bizde dedik ayrılık vakti. :D

Fiyatı pahalı ve pakete göre upload çok düşük. Netspeed de 100 Mbps download 20 Mbps upload 300 TL. Tabii bu 12 aylık peşin ödemeye geçerli yine de mantıklı.
Zaten TurkNet'in fiyat politikasını eleştirdim hep herkese aynı çekiyorlar, çok saçma.

Upload'u TT belirliyor, birkaç ay öncesine kadar 10Mbps bile değildi, yeni değişti. Yapa altyapısında eşit veriyor ama kısıtlı bir alanda maalesef bu altyapı da.

Paketlere göre ayrı fiyata geçmezlerse bu gidişle TurkNet daha çok müşteri kaybeder.

Ben TurkNet kullanmıyorum farklı bir marka internet kullanıyorum ve 100 Mbps aldığım halde hem interneti tam alıyorum hem de bu kadar ödemiyorum.

Arkadaşın altyapısı o kadar destekliyor evinizde FTTH3 GPON fiber altyapınız varsa 1000MBPS altyapınız var demektir. Sizde boşa ödüyorsunuz demek yani.

Geçtik bakalım en az 2-3 yıl değiştirmeyiz. R6 da 2 kişi internet kullanırken 45ms aldım gayet yeterli benim için. Arkadaşlar bu arada Comnet nasıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı