TurkNet abone/hizmet numarası nasıl öğrenilir?

Makaleler
1
Arkadaşlar selam, e-Devlet üzerinden TurkNet aboneliğimi iptal etmek istiyorum fakat e-Devlet üzerinde çıkan abone/hizmet numaralarından hiçbirine ulaşamıyorum. Faturada dahi yazmıyor, bunlara nereden ulaşabilirim biliyor musunuz?

Turknet Online işlemlerde kişisel bilgilerim bölümünde abone no yazıyor.

Oradaki ile e-Devlet üzerinde görülen abone no aynı değil maalesef. Ne telefon numarası ne de xDsl adresi ile tutmuyor. İki ayrı adreste kullandığım için kafama göre iptal de edemiyorum.
Hocam ilaha e-devlet üzerinden mi iptal etmeniz gerekiyor ? Başka yol ile yardım edebilirim.

Fatura sorgulama bolümünden eski faturanızı, PDF olarak indirin içinde abone numarası mevcut.

Hocam ilaha e-devlet üzerinden mi iptal etmeniz gerekiyor ? Başka yol ile yardım edebilirim.
İnternet ailemin yaşadığı şehirde olduğu için mecbur gibi. Sistem üstünden iptal talebi aslında çok basit baktım ama babama onların fotoğrafını çektirip yükletmek bir miktar zor olabilir. Tabii hizmet numarasını bulamaz isem mecbur bunu yapacağım.

e-Devlet üzerinde görülen numara 7 haneli ve 3 rakamı ile başlıyor. Ulaşamadım hiçbir yerde. Hem telefon hem de internet olduğu için 4 abonelik görülüyor. Kafama göre yaparsam bir adreste internet, diğer adreste telefonu kesme olasılığım çok yüksek.
Fatura sorgulama bolümünden, PDF olarak indirin içinde abone numarası mevcut.
Faturada dahi yazmıyor.

Başındaki sıfırlar ile yazıyor işte.

Eki Görüntüle 1176535

Başındaki sıfırlar ile yazıyor işte.
Bu dediğin için zaten faturaya kadar gitmeme gerek yok. Online işlemlerde hesabım > kişisel bilgilerim başlığı altında yer alıyor ve 163 ile başlıyor. e-Devlet üzerinde ise başka görülüyor. Sende e-Devlet üzerinde kontrol edebilirsen memnun olurum ama, sende aynı görülüyorsa burada bir sorun olmalı bunu TürkNet'e iletirim.

Buradan da öğren bilirsiniz.

Abone numaramı bilmeden online işlemlere girebileceğimi mi iddia ediyorsun yani?

Dediğimi anlatamıyorum diye düşünmeye başladım. TürkNet online işlemlere girebiliyorum, iki adres için de abone numaramı biliyorum fakat e-Devlet üzerinde bu numaralar farklı. Ne online işlemlere girdiğim abone numarası ile uyuşuyor ne de xDsl numaram ile.

e-Devlet hesabın üzerinden sende kendi numarana bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…