BayhanRapper
Hectopat
Taşındığım eve internet bağlatacağım fakat dairemde başka bir abone varmış bu yüzden abone olamazmışım.
Merhaba, daire içinde bulunan hat üzerinden sadece tek bir abonelik başlatılıyor. Şu an aktif aboneliğin iptali sağlanması gerekmektedir.Taşındığım eve internet bağlatacağım fakat dairemde başka bir abone varmış bu yüzden abone olamazmışım.
Yani. 30 daireli binada sadece bi tane mi türknetli olabiliyo yoksa daire başı mı çünkü daire başıysa tek yaşıyorum ve birisi dairem üzerine internet almış demektirMerhaba, daire içinde bulunan hat üzerinden sadece tek bir abonelik başlatılıyor. Şu an aktif aboneliğin iptali sağlanması gerekmektedir.
Daire içinde tek hat varsa tek hizmet alabilirsiniz. Aynı hat üzerinden birden fazla hizmet alınmaz.Yani. 30 daireli binada sadece bi tane mi türknetli olabiliyo yoksa daire başı mı çünkü daire başıysa tek yaşıyorum ve birisi dairem üzerine internet almış demektir
Daire içinde tek hat varsa tek hizmet alabilirsiniz. Aynı hat üzerinden birden fazla hizmet alınmaz.
Hocam senin sorununu sadece telekom ekipleri çözer, sorunun sebebi büyük ihtimal eski kiracı çıkarken nakil yaptırmış adres dolu gözüküyor, aynı sorun binamıza gelen kiracının başına geldi telekom ekipleri ankastre üzerindeki numarayı alıp bir yere telefon ettiler 5 dakika içinde çözdüler sorunu.Başka hizmet alınmamasına rağmen bu uyarıyı alıyorum.
Oda iyimiş. Benim internetim kesilmişti birden aradım TTneti, a kusura bakmayın sizin hattı başkasına bağlamışız dedilerTaşındığım eve internet bağlatacağım fakat dairemde başka bir abone varmış bu yüzden abone olamazmışım.
Merhaba, sizi anlıyorum. Bu konuyla ilgili bölge müdürlüğünden destek alabilirsiniz.Başka hizmet alınmamasına rağmen bu uyarıyı alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.