VAE'ye geçiş böyle. ADSL-VDSL geçiş aynı altyapıysa hızlı geçer. Senin ki YAPA'dan VAE'ye geçiş. Geçirtmeye de biliyorlar çok sıkıntılı bir süreç ben iptal etme durumuna geldim daha sonra geçtim.
Önce hız düşüklüğünün sebebini öğrenmeye çalışın derim. Yani VDSL alıyorum ama neden hızım bu kadar düşük diye sorabilirsiniz? Modem ayarlarının görüntüsünü buraya da atarsanız iyi olur aslında.
Ayrıca ADSL kullanıyorken kaç hız alıyordunuz? Bunları bilmeniz gerekiyor ki hız değişimlerini anlayabilesiniz ve düştüyse bunu sorabilmelisiniz? Elinizde bu bilgiler yok mu? Yeni mi Turknet kullanmaya başladınız?
Ayrıca ADSL kullanıyorken kaç hız alıyordunuz? Bunları bilmeniz gerekiyor ki hız değişimlerini anlayabilesiniz ve düştüyse bunu sorabilmelisiniz? Elinizde bu bilgiler yok mu? Yeni mi Turknet kullanmaya başladınız?
Turknet destek sizin binanıza kadar gelen hızı görebiliyor. Onlar bakıp bina içi kablolamayla ilgili bir sorun varsa size bildireceklerdir. Hat değerlerinizde pek bir sorun göremedim.
Turknet destek sizin binanıza kadar gelen hızı görebiliyor. Onlar bakıp bina içi kablolamayla ilgili bir sorun varsa size bildireceklerdir. Hat değerlerinizde pek bir sorun göremedim.
Maalesef biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Ben de zamanında çok uğraşmıştım. Hız bir süre iyi sonra düşüşe geçiyordu. Bina dışından çekilen kabloyu da değiştirmiştik. Ama şu an iyi epeydir bir sorun yaşamadım.