TurkNet alınır mı?

Witch_King

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sizlere bir soru sormak istiyorum. Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve 50 Mbps'ye 150TL ödüyorum fakat TurkNet 1000 Mbps'yi 140TL'ye veriyor. Sence geçmek mantıklı mı bir sorun olur mu? Altyapı sorguladığımda desteklediğini söylüyor internette biraz araştırdım sorun yaşayanlar olmuş 1000MBPS almasına rağmen 10Mbps'yi zor alanlar olmuş sizce öyle bir sorun olur mu almaya değer mi şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• turknet.png
    turknet.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Her sene Haziran Ağustos gibi zam geliyor bunlara bunu da düşün, ben yıllardır Türk Telekom kullanıyorum her arızam da hallettiler fiyat yüksek ama arıza konusun da falan hep yardımcı oldular bize, bende TurkNet istiyordum ama Türk Telekom'da kalacağım.

1000 Mbps alıp mantıklı mı diye sormak bile hata. Direkt geçin.

Her sene Haziran Ağustos gibi zam geliyor bunlara bunu da düşün, ben yıllardır Türk Telekom kullanıyorum her arızam da hallettiler fiyat yüksek ama arıza konusun da falan hep yardımcı oldular bize, bende TurkNet istiyordum ama Türk Telekom'da kalacağım.
1000 Mbps 140 lirayken TT ile karşılaştırıyorsun. Ne alaka? Ayrıca 2023 Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi var.

1000 Mbps alıp mantıklı mı diye sormak bile hata. Direkt geçin.

1000 Mbps 140 lirayken TT ile karşılaştırıyorsun. Ne alaka? Ayrıca 2023 Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi var.

Fikrimi belirttim sadece istediğini yapabilir.
Alt yapısı, bina kabloları o gücü desteklerse harika olur.
TT'de kopma yaşamadım, yavaşlama yaşamadım, arıza da ve arıza ekibin de sorun yaşamadım, belirli saatler de yavaşlık hiç yaşamadım.

Fikrimi belirttim sadece istediğini yapabilir.
Alt yapısı, bina kabloları o gücü desteklerse harika olur.
TT'de kopma yaşamadım, yavaşlama yaşamadım, arıza da ve arıza ekibin de sorun yaşamadım, belirli saatler de yavaşlık hiç yaşamadım.
Binanın kablolarıyla ilgisi yok. Fiber kablo direkt eve geliyor zaten. En az 800 Mbps simetrik internet 140 lirayken düşünmeye gerek bile yok.

Bi dakka millet...
TurkNet'in 1000 Mbit/s fiberi simetrik mi? 😳
Taşınırım bile öyleyse.
Ana!!! Vallaha öyleymiş. 😳😳😳
1647305342101.png

Bostancı'ya gelse, kesin 100'e kadar download, 10'a kadar upload destekler anca. 🤣😂

1000 Mbps'i 140 TL'ye sağlayan başka İSS varsa ona geçebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı